Accountmanager uitzendbranche

Opleidingen HBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats 's-Gravenhage
Salaris € 1900,- tot € 2500,- per maand
Direct naar:
Is werken als accountmanager in de personeelsbemiddeling op dit moment de ideale uitdaging voor jou? Ben je gedreven en heb je de ambitie om steeds weer meer van jezelf te vragen? Past de uitzendbranche jou als een jas? Lees dan snel verder!

Over de functie

Waar je enerzijds zorgt voor (het opbouwen van) de klantrelaties in diverse branches en op verschillende niveaus, bouw je ook met (latent) werkzoekenden een band op. Zo bewerk je de markt door acquisitie te doen bij nieuwe klanten en bouw je voort op bestaande relaties. Voor de werkzoekenden zet je een gedegen zoektocht in naar een nieuwe uitdaging die volledig inspeelt op de wensen en behoeften van de desbetreffende kandidaat. Kortom je bent bezig met zowel de klant(buitendienst) als de kandidaat, hierdoor weet je gemakkelijk de juiste match te maken. Bij WerkTalent heb je, in tegenstelling tot vele concurrenten, de vrijheid om je ding te doen op jouw eigen manier, wij zien het namelijk graag anders! Hierdoor krijg je de ruimte om op jouw manier in je eigen vakgebied resultaten te boeken en te groeien.

Je bent o.a. verantwoordelijk voor het opbouwen van jouw eigen new business, dit doe je met gemak omdat je als geen ander weet wat er speelt in de markt, waar de kansen liggen en waar de werknemer het beste op zijn plek zou zijn. Werken bij WerkTalent is allerminst saai, er komt namelijk iedere dag veel op je af. Je werkweek is namelijk gevuld met diverse contactmomenten met werkzoekenden, uitzendkrachten en potentiële toptalenten. Zo sta je werkzoekenden bij in hun zoektocht naar de ideale uitdaging en begeleid je de uitzendkrachten waar nodig. Daarnaast ga je online op zoek naar gemotiveerde kandidaten en leuke nieuwe samenwerkingspartners samen met het schrijven van wervende vacatureteksten die je vervolgens online uitzet middels diverse kanalen. Keiharde sales/verkoop in de vorm van koude acquisitie of het aanbiedend bellen van een kandidaat bij een warme klant hoort hier ook bij. WerkTalent staat bekend als een ontzorger die op diverse niveaus meedenkt met de samenwerkingspartners, dit verwachten wij natuurlijk ook van jou.

Dit alles doe je natuurlijk omdat je er zelf enorm veel energie van krijgt en je met een glimlach naar je werk gaat. WerkTalent Den Haag heeft in 2018 een 'nieuwe' start gemaakt met Pascal als vestigingsmanager en Kim als intercedente. Inmiddels werkt ook Jesse als accountmanager bij ons en is het nu zaak het succes uit te bouwen. Hierbij hebben wij jou keihard nodig! Dit alles met het gezamenlijke doel om WerkTalent Den Haag echt op de kaart te zetten. In jouw functie werk je natuurlijk ook nauw samen met de andere WerkTalent vestigingen, dit zijn over het algemeen voornamelijk de vestigingen in Leiden, Rotterdam, Zevenhuizen en Westland.

Wat wij bieden

Wanneer jij voldoet aan de gestelde criteria bieden wij jou in ieder geval:

 • Een brutomaandsalaris van €1900 tot circa €2500 o.b.v. 40 uur per week (afhankelijk van ervaring)
 • Een enorm gave werkplek, gezellige collega's en een belangrijke rol binnen de vestiging
 • De vrijheid om jouw ding op je eigen manier te doen
 • Vast werk met uitzicht op een vast dienstverband; wij gaan namelijk voor de lange termijn!
 • Een uitgebreide en gratis lunch tussen 12:00 en 13:00 met je collega's 
 • Diverse ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden vanuit de WerkTalent Academy
 • Een laptop en mobiele telefoon
 • 25 vakantiedagen & 6.5 adv-dagen
 • Bij behaalde doelen mogelijk een auto van de zaak

Natuurlijk draait het bij ons niet alleen om werken, wij hebben het ook graag gezellig met elkaar. Privé en zakelijk loopt bij ons vanzelfsprekend door elkaar. Dit komt mede door de vele borrels (vrijmibo, kerst, kick-off en openingsfeestjes). Jaarlijks is er een incentive voor degene die de commerciële doelen behaald hebben. In de afgelopen jaren zijn wij bijvoorbeeld naar Oostenrijk, Hvar en Ibiza geweest.

Wat wij vragen

Voor deze functie zoeken wij iemand die:

 • Een MBO-4 of HBO opleiding heeft afgerond 
 • Bij voorkeur minimaal 2 jaar ervaring heeft in een commerciële rol
 • Fulltime beschikbaar is; van maandag tot en met vrijdag
 • Toe is aan een echte uitdaging in de personeelsbemiddeling
 • Energie krijgt van sales en recruitment
 • Beschikt over een echte winnaarsmentaliteit 
 • Beschikt over rijbewijs B en eigen vervoer
 • Zichzelf graag verder wilt ontwikkelen tot een echte salestijger!

Over het bedrijf

Wij van WerkTalent zien het anders, wij zijn dan ook een tikkeltje eigenwijs en doen dingen graag op onze eigen manier. Dit combineren wij natuurlijk wel met een professionele en servicegerichte werkwijze waardoor WerkTalent een betrouwbare en graag geziene samenwerkingspartner is op het gebied van personeelsbemiddeling. Geen loze beloftes, geen poespas maar gewoon doen! Door de platte organisatiestructuur, de heldere manier van communiceren en korte lijnen, kunnen wij ons onderscheiden van de concurrent. WerkTalent blijft zich ontwikkelen en jij kan hier gewoon in mee groeien. Bij WerkTalent kun je namelijk mooie stappen maken binnen de organisatie.

Solliciteren

Oké, je weet inmiddels wat wij zoeken en dat wij je echt keihard nodig hebben. Waar wacht je nog op? Neem snel contact met ons op, dit kan door even te bellen naar 070 - 3085353 of een mailtje te sturen naar pascalwissenburg@werktalent.com. Natuurlijk kun je ook gewoon solliciteren door op de 'solliciteer' button te drukken, vergeet hier je cv en motivatie niet bij te voegen. Wie weet drinken wij binnenkort wel een lekkere kop koffie met elkaar ter kennismaking.

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent