Productiemedewerker grondstoffen

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Dongen
Salaris € 1700,- tot € 2300,- per maand
Direct naar:
Wil jij jezelf ontwikkelen binnen een groeiend internationaal bedrijf en ben jij op zoek naar een stabiele baan voor een langere tijd? Dit bedrijf biedt nog veel meer!

Over de functie

Wij zijn op zoek naar een productiemedewerker die zich graag wilt ontwikkelen binnen het bedrijf. Alle materialen zijn van de hoogste kwaliteit, voldoen aan de hoogste normen en ze worden speciaal ontwikkeld voor de klant. Je bent verantwoordelijk voor: Met behulp van de machine meng je het recept volgens de aangegeven planning, Je zorgt ervoor dat de machine en de container waar je verantwoordelijk voor bent schoon maakt. Onze opdrachtgever werkt met behulp van lotnummers (Grondstoffen), deze weeg je af en zet je klaar om vervolgens je recept klaar te maken. Je verzorgt een tussentijdse controle uit bij het mengen en meldt eventuele storingen en of verbeterpunten. Het mengsel stort je in zakken en containers, dit breng je vervolgens naar de productie. Verder werk je volgens de procedures.

Wat wij bieden

  • Een fulltime baan
  • Elke week op donderdag ontvang je salaris
  • Je wil jezelf blijven ontwikkelen
  • Een start salaris tussen 1700 en 2300 bruto per maand, Ligt aan ervaring en leeftijd
  • Na 6 maanden kans op een vast dienstverband

Wat wij vragen

  • Je hebt een MBO werk en denk niveau
  • Je werkt graag in een teamverband
  • Je bent kwaliteitsbewust
  • Je hebt een technisch inzicht
  • Je woont in de regio van Waalwijk, Den Bosch, Breda of Tilburg

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is producent en leverancier van Kleur- en additief poeder voor de kunststofverwerkende industrie in de Benelux. De producten worden ingezet in de verwerkingsprocessen zoals: spuitgieten, Folie blazen, voeding, reinigingsproducten etc. Op dit moment bestaat de opdrachtgever 15 jaar en zijn ze nog lang niet gestopt met groeien. In september verhuizen zij dan ook naar een grotere "nieuwe" locatie.

Solliciteren

Heb jij interesse in deze baan? Druk dan op de solliciteer button! Of stuur dan je cv naar maritschalken@werktalent.com. Heb je vragen over deze vacature? Dan ben ik te bereiken op 06-13 99 60 27. Wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet!

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent