Logistiek medewerker

Opleidingen LBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Gouda
Salaris € 2150,- tot € 2400,- per maand
Direct naar:
Veel uren, ploegentoeslag, altijd werk

Over de functie

Jij, als logistiek medewerker, bent een belangrijke schakel tussen productie en transport. Gedurende je dag ben jij bezig met tientallen soorten producten die elke dag verg wordt geleverd aan de leverancier.

Jij houdt je bezig met het orderpicken binnen het grote magazijn, waar efficiëntie van groot belang is. Ze werken met een complexer systeem dan bij andere organisaties ze hebben namelijk hun eigen systeem. Door dit systeem kunnen ze precies zien hoe snel iedereen werkt en kunnen ze kijken waar er verbeterpunten zijn.

Naast het controleren van de orders, controleer je de verpakkingen. Als alle orders gereed zijn zul je ze naar de juiste plek brengen zodat de transporteurs weg kunnen.


Wat wij bieden

  • Een verantwoordelijke functie.
  • Een mooie grote organisatie wat ooit begonnen is als kleine winkel.
  • Een mooi salaris tussen €2100 en €2500 bruto per maand.
  • Ploegentoeslag.

Wat wij vragen

  • Je woont in omgeving Alphen aan den Rijn, Gouda, Bodegraven.
  • Je bent flexibel inzetbaar volgens een ploegenrooster.
  • Je werkt secuur en bent productief.

Over het bedrijf

Je komt te werken binnen een écht familiebedrijf met topkwaliteit in producten! De bedrijfsprocessen zijn op orde en hygiëne staat bij dit bedrijf voorop! Je gaat werken binnen een stabiel bedrijf die al meer dan honderd jaar bestaat!

Solliciteren

Ben jij enthousiast! Solliciteer meteen, ik nodig jouw daarna uit op onze vestiging te Leiden en ga deze functie met je doornemen. In het gesprek krijgen we een goed beeld van jouw wensen en zullen we de juiste match kunnen maken. Wij begeleiden jou tijdens de sollicitatieprocedures en hebben als doel jou een baan te bezorgen!Heb je vragen of wil je direct contact, bel of app mij op 06 -12 76 20 49

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent