Tractor machinist GWW

Opleidingen Basisonderwijs
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats 's-Gravenhage
Salaris € 2000,- tot € 2100,- per maand
Direct naar:
Heb jij al enige ervaring op een tractor en rijbewijs B+T? Beschik je over een geldig VCA certificaat en vind jij het heerlijk om buiten te werken? Lees dan snel verder!

Over de functie

Als tractor machinist kom je op diverse groenprojecten te werken. Je kunt hierbij denken aan kleine en grote groenprojecten voor bijvoorbeeld gemeentes en/of provincies.
De werkzaamheden van een tractor machinist bestaan onder andere uit het maaien van bijvoorbeeld sportvelden en wijkgroen. Je helpt bij het aanleggen van kunstgras, graszoden en bestrating. Daarnaast zullen er bermen en grasvelden gemaaid worden, help je bij het machinaal ruimen van bladeren en assisteer je bij het snoeien van bomen. Ook zorg jij er voor dat je machine goed onderhouden blijft om zo goed mogelijk je werk uit te kunnen voeren.

Wat wij bieden

Voor de functie als tractor machinist kunnen wij jou het volgende bieden:

• Een bruto maandsalaris van circa €2100 o.b.v. 40 uur per week
• Reiskostenvergoeding van €0.19 per kilometer enkele reis (vanaf 10 km)
• Wekelijkse verloning
• Bij gebleken geschiktheid vast werk en in dienst bij onze opdrachtgever
• Diverse doorgroei- en opleidingsmogelijkheden

Wat wij vragen

Voor deze fulltime functie zijn wij op zoek naar iemand die:

• Ervaring heeft als tractor chauffeur
• In het bezit is van een VCA certificaat en een VOG kan overleggen
• Beschikt over rijbewijs B+T en eigen vervoer
• Fulltime beschikbaar is
• Woonachtig is in de omgeving van Den Haag

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een ervaren speler op het gebied van groen en grond. Zij zijn sinds dit jaar overgenomen door een grotere partij binnen de GWW. Of het nu gaat om ontwerp, aanleg, renovatie of onderhoud aan (particuliere) tuinen, parken, recreatieterreinen, natuurterreinen, industriegebieden en/of gehele woonwijken, onze opdrachtgever is er gespecialiseerd in. Het is het juiste adres voor alle groene en grond werkzaamheden. In de winterperiode verricht men tevens de werkzaamheden wat betreft de gladheidsbestrijding. Het bedrijf voert de werkzaamheden voornamelijk in de regio van Den Haag uit en incidenteel daarbuiten. Bijvoorbeeld in de regio van Westland, Delft, Rotterdam en Leiden.

Solliciteren

Ben jij de tractor chauffeur die wij zoeken? Reageer dan snel!
Via de sollicitatie button kun je solliciteren op de functie. Vergeet niet om je CV toe te voegen en een korte motivatie waarom jij de geschikte kandidaat bent! Vragen? Bel naar 070-3085353 of stuur een mailtje naar denhaag@werktalent.com.

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent