Allround Monteur Werkplaats

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Waddinxveen
Salaris € 2200,- tot € 2500,- per maand
Direct naar:
Allround bezig zijn als monteur / assemblagemedewerker waarbij je echt het verschil maakt. Je werkt namelijk met allerlei diverse rotating equipment. Geen dag is dus hetzelfde want dit vind je bijna in alle machines. Wij zoeken per direct!

Over de functie

Binnen deze functie ben jij lekker allround bezig op de werkplaats. Zowel zelfstandig als in teamverband voer jij reparaties en onderhoudswerkzaamheden uit aan pompsystemen, tandwielkasten, ventilatoren en alles wat te maken heeft met aandrijftechniek. Deze systemen vind je vaak terug binnen de machinebouw maar bijvoorbeeld ook bij systemen die zij gebruiken in zwembaden om golven te maken. Zeer divers, geen taak is hetzelfde.
Je bent voornamelijk bezig met reviseren van elektromotoren, generatoren etc.

Maw.
Als monteur aandrijftechniek ben je verantwoordelijk voor de demontage, inspectie, meten en montage van mechanische aandrijvingen.

Je kunt rekenen op veel vrijheid en zelfstandigheid, een stimulerende werkomgeving en vooral mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.

Wat wij bieden

In deze no-nonsense organisatie gaan wij op een informele en collegiale wijze met elkaar om. Naast een fulltime, vast werk met veel afwisseling, snelheid en dynamiek bieden zij ook:

 • Een goed startsalaris tussen de €2200,- en €2500,- afhankelijk van ervaring / leeftijd / niveau;
 • Dagdiensten en het weekend vrij;
 • 13 ADV dagen wanneer je in dienst gaat/b>; Deze roostervrije dagen kun je inruilen tegen een hoger salaris;
 • Eventuele bonusregeling;
 • Als het voorkomt om buiten de deur te moeten gaan, krijg je een goed uitgeruste bedrijfsbus mee;
 • Mogelijkheden voor (door)ontwikkeling dmv trainingen en/of cursussen;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Elke dag vers fruit op je werk;
 • 40% korting op sportabonnementen;
 • Vrijheid om, binnen de aangegeven kaders, op jouw eigen manier te werken;
 • Teamuitjes, zomer en kerstborrel.

Een groeiende onderneming waarin ruimte is voor het volgen van opleidingen, ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden oftewel een vaste, full time baan met veel toekomstperspectief.

Wat wij vragen

 • Je bent woonachtig in Rotterdam, Woerden, Den Haag, Alphen aan den Rijn, Zoetermeer, Regio Zuidplas, Gouda en omgeving;
 • Een afgeronde relevante technische opleiding Werktuigbouwkunde (WTB) of Elektrotechniek; Dit is een pré en niet noodzakelijk;
 • Je bent technisch ingesteld;
 • In het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer;
 • Je bent full time beschikbaar en op zoek naar een vaste baan

Over het bedrijf

Dit mooie bedrijf waar de medewerker centraal staat is al 60 jaar specialist in rotating equipment binnen industrie, waterschappen, hygiënische omgevingen en andere technische dienstverlenende bedrijven. Denk hierbij aan eenvoudige transportpompen tot complexe aandrijvingen, van machines die kindervoeding produceren tot aan machines die geneesmiddelen maken voor hart- en vaatziekten en van tandwielkasten tot aan pompen in de gemalen. Zij zetten kwaliteit voorop. Het is een bedrijf waarop je kan bouwen, een bedrijf waarbij kwaliteit, veiligheid en vakmanschap voorop staat.

Solliciteren

Het eerste (kennismaking)gesprek zal bij ons in vestiging Zevenhuizen plaatsvinden. Hierin bespreken we de functie, organisatie en bovenal jouw wensen en ambities.

Mocht de match er zijn met deze functie en organisatie, stellen we je met veel plezier voor bij ons contactpersoon. Wij plannen een gesprek in, evalueren deze met ons contactpersoon en bij de volgende stappen als onderhandelingen zorgen wij voor de juiste begeleiding. Alles rond en iedereen tevreden? Dan feliciteren we je met je nieuwe uitdaging!

Wil je meer weten of solliciteren? Druk dan op de rode knop hieronder, mail naar ronaldvandam@werktalent.com of neem telefonisch contact op via 0180-767001. Mobiel zijn wij ook bereikbaar op 0613409182.

Ben je in de buurt, dan kan je ook altijd binnen stappen voor een oriënterend gesprek.

Deel via social media:
Ronald van Dam

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent