Productiemedewerker Dagdienst

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Tilburg
Salaris € 1750,- tot € 1850,- per maand
Direct naar:
Wil jij gratis Fitnessen en lukt het jou om de kleuren van rood, blauw, groen en meer te mengen naar het item wat geproduceerd moet worden. Dit bedrijf biedt nog veel meer!

Over de functie

Onze opdrachtgever is op zoek naar een productiemedewerker die het wel ziet zitten om gratis te fitnessen binnen het bedrijf. Je zal vooral je armen trainen met zakken kleurstoffen tussen de 15 a 20 kilo.
Binnen deze organisatie worden de (kleurstoffen) recepten met elkaar gemend tot de kleur die jij nodig hebt om de juiste krat bier te produceren. De kleur die jij mengt worden uit eindelijk granulaat blokjes. Jij bent dus een hele belangrijke schakel binnen het proces, zonder jou komen er geen juiste producten uit de machines. Het is van belang dat jij de recepten volgt volgens de juiste planning. Jij vindt het ook niet erg om zelfstandig te werken. Om niet te vergeten en om jouw koppie er bij te houden, controleer je om het mengen van de recepten gaat zoals het hoort. Mocht er storingen en of verbeterpunten zijn, vergeet ze niet te melden :).

Van maandag t/m vrijdag wordt de productie gedraaid in dagdienst: van 06.00 tot 14.30 uur.

Wat wij bieden

• Salaris tussen de € 1750,- en €1850,- bruto per maand o.b.v. 40 uur
• Elke donderdag ontvang je salaris
• Je hebt de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen naar operator
• Fulltime baan voor de langere termijn en na 6 maanden een kans op een vast dienstverband
• Prettige werksfeer en schone werkomgeving
• Vanaf 10 km een reiskostenvergoeding

Het bedrijf is gevestigd in Tilburg, 30 minuten rijden van 's-Hertogenbosch/Den Bosch, 18 minuten rijden van Waalwijk en 25 minuten van Breda.

Wat wij vragen

• Je bent fulltime beschikbaar in dagdienst
• Je hebt een MBO werk en denk niveau
• Je wilt graag werken in een productieomgeving
• Je wilt jezelf zien groeien binnen het bedrijf
• Je woont in de regio van Waalwijk, Den Bosch, Breda of Tilburg

Over het bedrijf

Deze internationale organisatie is een marktleider in het ontwikkelen en vervaardigen van hoogwaardige Additives, Compounds en Color Masterbatches voor de kunststof industrie. Alle materialen zijn van de hoogste kwaliteit, voldoen aan de hoogste normen, en zijn speciaal ontwikkeld voor de klant.

Solliciteren

De eerste gesprekken vinden altijd bij ons op de vestiging in Tilburg plaats onder het genot van een lekker bakje koffie! In dit gesprek bespreken we de functie en het bedrijf, maar ook jóuw wensen en ambities. Dat is tenslotte ook belangrijk!

Als dat van deze vacature is, plannen we een afspraak in en begeleiden we het verdere proces van A tot Z.

Ben je enthousiast geworden van de bovenstaande vacature en wil je meer weten? Bel, mail of stuur een WhatsApp naar Marit: 06-13 99 60 27 | maritschalken@werktalent.com

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent