Vakman Waterbouw

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Vast
Standplaats Noordwijkerhout
Salaris € 1800,- tot € 2200,- per maand
Direct naar:
op zoek naar een fulltime baan in de groenvoorziening?

Over de functie


Voor onze opdrachtgever, een specialist in terreininrichting en gevestigd in Noordwijkerhout zijn wij op zoek naar een grondwerker voor werkzaamheden in de waterbouw. 


Om 7:00 verzamel je op de werkplaats waar je met jou collega's de voorbereiding verricht voor de projecten die voornamelijk plaatsvinden in de Waterbouw door heel Nederland. Het aanleggen van damwanden en beschoeiingen zullen tot de voornaamste werkzaamheden behoren.Ook kan je ingezet worden voor groenvoorzieningswerkzaamheden. Kortom, een leuke en diverse baan in het grondwerk bij een bedrijf die kwaliteit en werkplezier hoog in het vaandel heeft staan. Heb jij ervaring als Hovenier, Groenvoorziener, Grondwerker of als Timmerman dan is deze vacature op jou lijf geschreven!!

Wat wij bieden

Wij bieden tijdelijk contract met uitzicht op vast bij goed functioneren. Het uurloon voor deze functie is € 11,54 (conform CAO Hoveniersbedrijven).
Een fulltime baan met een werkweek van 40 uur.

Wat wij vragen

  • In het bezit van rijbewijs B(E);
  • Ervaring in een soortgelijke functie;
  • In het bezit van een VCA certificaat
  • Ervaring met timmerwerkzaamheden (pré)

Over het bedrijf

Dit bedrijf is al ruim 20 jaar gespecialiseerd in het groen en richt zich vandaag de dag op natuur- en waterprojecten. Hard werken, korte lijntjes, doorgroeien en collegialiteit staan hoog in het vaandel!

Solliciteren

Door op de rode solliciteer knop te drukken ontvang ik je cv, nadat ik deze heb ontvangen dan neem ik contact met je op om je wensen te bespreken.

Voor vragen kan je mij bellen of een bericht sturen op : 06 13963959.

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent