Technisch operator

Opleidingen LBO
Dienstverband Vast
Standplaats Tilburg
Salaris € 2100,- tot € 2400,- per maand
Direct naar:
Ben jij technisch onderlegd en wil je werken in ploegendienst? Dan zoeken wij jou!

Over de functie

Als machine operator ga je op basis van grote orders diverse productiemachines afstellen en bedienen. Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit-controle van de eindproducten. deze verpak je ook en maak je gereed voor verzending. Samen met je collega's zorg je ervoor dat er grote orders klaar staan voor verzending.

De werkzaamheden worden verricht in een 3-ploegen systeem. Je hebt een werkweek van 37,5 uur per week en ontvangt hier een salaris voor tussen €1.950 - €2.400 bruto per maand. (afhankelijk van relevante werk ervaring)

Wat wij bieden

In deze functie bieden wij:

  • Na een minimale periode van 6 maanden via WerkTalent krijg je bij gebleken geschiktheid een contract aangeboden door het bedrijf;
  • Een fulltime functie bij een fantastisch bedrijf
  • Schoon en mooi werk
  • Een goed salaris met uitzicht op vast werk
  • Werkkleding van het bedrijf
  • Leuke bedrijfsuitjes

Wat wij vragen

Je hebt een technische achtergrond op basis van opleiding of werkervaring. Hiermee heb je er gevoel voor om machines af te stellen. Je gaat nauwkeurig te werk en bent minimaal 18 jaar in verband met het werken in een nachtdienst.
Je bent woonachtig in de regio Gorinchem, Breda, Den Bosch of Waalwijk.

Over het bedrijf

Onze klant is een bijzonder gewaardeerd bedrijf in de regio en omstreken! Zij zijn actief in het volledige productieproces van plastic verpakkingen en folies. De verpakkingsconcepten worden ontwikkeld voor o.a. de tuinbouw, food, non-food en verpakkingsgroothandel. Ondertussen zijn zij dan ook een grote speler op de markt. De eigen vestigingen zijn in Genderen en Giessen, dit is in de Omgeving van Waalwijk, Den Bosch, Tilburg en Zaltbommel.

Solliciteren

Geïnteresseerd? Dan ontvangen we graag jouw CV! Je kunt reageren via de sollicitatiebutton of bellen naar 06-19429550.
Als je nog vragen hebt, mag je altijd even bellen!

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent