Kwaliteits controleur AGF

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Eindhoven
Salaris € 2300,- tot € 2700,- per maand
Direct naar:
Zoek je een kwaliteitsfunctie in de groente en fruit, met ruimte om je eigen werktijden in te delen?

Over de functie

Als kwaliteitscontroleur zorg jij op dagelijkse basis dat al het binnenkomende en af te leveren groente en fruit vakkundig en volgens de HACCP regels wordt gekeurd. Hierin zijn jouw werkzaamheden onder andere:

  • kwaliteitsklasses bepalen van binnenkomende, uitgaande en retourkomende partijen
  • rapportages verwerken
  • verkoop adviseren
  • contact met leveranciers omtrent afkeur
  • klachtenverwerking
 

Wat wij bieden

Bij ons werken betekent dat je een aantal voordelen krijgt. Je kunt je deze fulltime baan bijvoorbeeld verdelen over vier tot zes werkdagen, op zo'n manier dat dit het beste past. Daarnaast ontvang je een goed salaris, mooie secundaire arbeidsvoorwaarden en ga je regelmatig met je collega's wat leuks doen. Je werkt in deze baan toe om uiteindelijk in vaste dienst op vast contract te komen.

  • werktijd flexibel verdelen
  • goed salaris
  • fijne werksfeer
  • veel bedrijfsuitjes

Wat wij vragen

Voor deze baan zoeken we iemand die specifieke kennis van kwaliteitscontrole van groente en/of fruit heeft. Het is belangrijk dat je in het bezit bent van een of meerdere modules AGF keurmeester en dat je kennis hebt van HACCP-criteria. Heb je dit, en wil je je kennis uitbreiden? Daar krijg je bij ons volop de gelegenheid toe!
 

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is van oorsprong een familiebedrijf, en het is een groothandel in groente en fruit. Het is goed bereikbaar en ligt tussen Eindhoven en Den Bosch in. Er wordt fruit ingekocht, gekeurd, gesorteerd, verpakt, en verkocht. Het is een dynamische werkomgeving, waarin altijd iets te doen is. De onderlinge collegialiteit is erg prettig, wat het een fijn bedrijf maakt om bij te werken.

Solliciteren

Heb je interesse in deze functie? Reageer dan via deze website of neem telefonisch contact op met onze vestiging via 040-303 0980.

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent