Operator 2-ploegen

Opleidingen LBO
Dienstverband Vast
Standplaats Alphen aan den Rijn
Salaris € 2250,- tot € 2700,- per maand
Direct naar:
Wil jij werken binnen een stabiel bedrijf, waar je weet waar je aan toe bent, waarbij men menselijk is, dan is dit jouw kans. Wij zoeken meerdere machine operators voor in een 2 ploegendienst. WEEKENDEN VRIJ

Over de functie

Als operator in de technische machinebouw (machineoperator) ligt er iedere dag een lijst klaar met orders die jij deze dag gaat verwerken. Iedere order is weer anders, wat het werk zo uitdagend maar ook divers maakt. Als machine operator ben je met behulp van diverse machines (zoals V-Groove / CNC) verantwoordelijk voor het bewerken van stenen / kunststof meubilair.

Overigens maakt het niet uit welke branche jij ervaring hebt opgedaan als operator. Zij leiden je namelijk volledig op. Zo werken er mensen die totaal niet uit deze branche komen en daar inmiddels al een vaste baan hebben.

Het betreft een full time functie in een 2 ploegendienst. Je tijden zijn van 06:00 - 14:45 uur en 14:45 - 23:30 uur.
Dit verwisselt elke week met elkaar. Het mooie is dat je altijd een toeslag krijgt van 15% op elk gewerkt uur. Ook krijg je 1,9 % ADV toeslag op elk gewerkt uur.

Het is een uniek bedrijf met de nieuwste machines, je krijgt werkkleding, pbm's en daarnaast is de sfeer onwijs goed.

Wat wij bieden

 • Toeslag van 15% op alle uren die je werkt voor het werken in ploegendienst;
 • Full-time, vaste baan;
 • Een startsalaris waar je echt blij van wordt, namelijk rond de €13,04 bruto per uur exclusief de toeslagen;
 • Met toeslagen kom je tussen de €2650 a €2700 per maand;
 • Reiskostenvergoeding van ongeveer €0,17 per km;
 • ADV toeslag van 1,9%;
 • Vrijheid om, binnen de aangegeven kaders, op jouw eigen manier te werken;
 • Je komt te werken binnen een mooi, gezond bedrijf met een mooie toekomst.

Wat wij vragen

 • Woonachtig in de omgeving van Regio Zuidplas, Rotterdam, Den Haag, Leiden, Alphen aan den Rijn, Gouda, Zoetermeer of omgeving;
 • Je bent in het bezit van eigen vervoer;
 • Werken in een 2 ploegendienst vind je geen probleem;
 • Ervaring als machine operator;
 • Op zoek naar vast werk en een fulltime baan.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever heeft een grote werkplaats en loods. In de loods worden de halffabricaten en eindproducten opgeslagen. De opdrachtgever maakt van steen en kunststof keukenbladen. Daarnaast heeft zij een afdeling corian waar meubels gemaakt worden. De communicatielijnen zijn kort en er heerst een informele werksfeer. De opdrachtgever verwacht het komende jaar nog verder te groeien. Groei jij met hen mee?

Net zo belangrijk om te melden is dat het een menselijk bedrijf is. Dit is niet alleen in hun doen en laten maar ook dat het niet uitmaakt wat voor ervaring je hebt als operator. Als je met hele andere machines hebt gewerkt bijvoorbeeld in de voedingsmiddelenindustrie ben je ook welkom hier, want alles is aan te leren.
Dit zegt veel over het bedrijf. Ga jij de uitdaging aan?

Solliciteren

Het eerste (kennismaking)gesprek zal bij ons in vestiging Zevenhuizen plaatsvinden. Hierin bespreken we de functie, organisatie en bovenal jouw wensen en ambities.

Wil je meer weten of solliciteren? Druk dan op de rode knop hieronder, mail naar ronaldvandam@werktalent.com of neem telefonisch contact op via 0180-767001. Mobiel zijn wij ook bereikbaar op 0613409182.

Ben je in de buurt, dan kan je ook altijd binnen stappen voor een oriënterend gesprek.

Deel via social media:
Ronald van Dam

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent