Productiemedewerker

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Bodegraven
Salaris € 2300,- tot € 2700,- per maand
Direct naar:
Op zoek naar een baan, waar nauwkeurigheid voorop staat? Jij staat voor kwaliteit en niet voor kwantiteit? Dan is deze baan wat voor jou. Wij zoeken 3 assemblagemedewerkers.

Over de functie

Wil jij meehelpen in de productie van gloednieuwe keukenbladen, die in keukens van huishoudens door heel Nederland worden geplaatst?
Mooi, want met jouw gevoel voor techniek en oog voor detail, kan je niet worden gemist!
Jij, als assemblagemedewerker, bent namelijk een zeer belangrijke schakel op de werkplaats. Je legt de laatste hand aan de bladen die van materiaal (kunststof & steen) die machinaal zijn verwerkt. Met behulp van handgereedschap assembleer jij aan de hand van tekeningen de bladen af. Deze bladen worden aangevoerd door de afdeling logistiek.

Nu kunnen de keukenbladen worden afgeleverd aan de keukenzaken in de buurt. Hierna zal het in de keuken van de klant worden geplaatst. (ambachtelijk)vakwerk dus, vanuit jouw hand!

De kans is groot dat jouw keukenblad of die van familie en vrienden uit het bedrijf komen waar jij voor werkt!

Het betreft een full time functie in een 2 ploegendienst. Je tijden zijn van 06:00 - 14:45 uur en 14:45 - 23:30 uur.
Dit verwisselt elke week met elkaar. Het mooie is dat je altijd een toeslag krijgt van 15% op elk gewerkt uur.

Voor de steenafdeling zoeken wij 2 medewerkers.
Voor de kunststofafdeling zoeken wij 1 medewerker (betreft dagdienst).

Het is een uniek bedrijf met de nieuwste technische machines, je krijgt werkkleding, pbm's en daarnaast is de sfeer onwijs goed. Daarnaast zijn de toekomstplannen groot en daarbij worden alle medewerkers in betrokken. Ga jij met hun meegroeien?

Wat wij bieden

 • startsalaris van €13,04 per uur (exclusief ploegentoeslag en ADV toeslag) inclusief kom je rond de €2650 per maand uit o.b.v. 40 uur;
 • Ploegentoeslag van 15% op alle uren die je werkt;
 • ADV toeslag van 1,9% op alle uren die je werkt;
 • Weekenden vrij;
 • Reiskostenvergoeding van ongeveer €0,17 per km;
 • Full time, vaste baan;
 • Vrijheid om, binnen de aangegeven kaders, op jouw eigen manier te werken;
 • Je komt te werken binnen een mooi, gezond bedrijf met een mooie toekomst;
 • Mogelijkheid om cursussen en opleidingen te volgen;
 • Lekker elke vrijdag een borrel en hapje met je collega's.

Wat wij vragen

 • Woonachtig in de omgeving van Regio Zuidplas, Rotterdam, Den Haag, Leiden, Alphen aan den Rijn, Gouda, Zoetermeer of omgeving;
 • Je bent in het bezit van eigen vervoer;
 • Bereid om in 2 ploegen te werken (06:00 uur t/m 14:45 uur of 14:45 uur t/m 23:30 uur). Uiteraard wordt hier een passende toeslag voor betaald.
 • Ervaring als assemblagemedewerker;
 • Op zoek naar vast werk en een fulltime baan;
 • Bekend met gebruik van handgereedschap.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever heeft een grote werkplaats en loods. In de loods worden de halffabricaten en eindproducten opgeslagen. De opdrachtgever maakt van verschillende soorten materialen keukenbladen. Daarnaast heeft zij een afdeling corian waar meubels gemaakt worden. De communicatielijnen zijn kort en er heerst een informele werksfeer. De opdrachtgever verwacht het komende jaar nog verder te groeien. Groei jij met hen mee?

Solliciteren

Het eerste (kennismaking)gesprek zal bij ons in vestiging Zevenhuizen plaatsvinden. Hierin bespreken we de functie, organisatie en bovenal jouw wensen en ambities.

Mocht de match er zijn met deze functie en organisatie, stellen we je met veel plezier voor bij ons contactpersoon. Wij plannen een gesprek in, evalueren deze met ons contactpersoon en bij de volgende stappen als onderhandelingen zorgen wij voor de juiste begeleiding. Alles rond en iedereen tevreden? Dan feliciteren we je met je nieuwe uitdaging!

Wil je meer weten of solliciteren? Druk dan op de rode knop hieronder, mail naar ronaldvandam@werktalent.com of neem telefonisch contact op via 0180-767001. Mobiel zijn wij ook bereikbaar op 0613409182.

Ben je in de buurt, dan kan je ook altijd binnen stappen voor een oriënterend gesprek.

Deel via social media:
Ronald van Dam

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent