Operator dagdienst

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Roosendaal
Salaris € 2100,- tot € 2500,- per maand
Direct naar:
Operators functie in dagdienst bij een familiaire onderneming. Prima salaris aangevuld met veel ADV en uitzicht op een vast contract!

Over de functie

Als fulltime productiemedewerker/machineoperator ben je verantwoordelijk voor het verweken van de klantorders en het bedienen van diverse houtbewerkingsmachines.

Je bedient de machines, vult deze aan en zorgt er voor dat de productie zo soepel mogelijk kan blijven verlopen. Daarbij voer je een kwaliteitscontrole uit op de producten en verpak je de eindproducten op juiste wijze, zodat deze getransporteerd kunnen worden naar de klant.
Eventueel los je daarnaast kleine stroringen aan de machines op en zorg je ervoor dat de productielocatie opgeruimd en netjes blijft.

Wat wij bieden

  • Salaris tussen de €11,- en €13,- per uur aangevuld met 9% ADV toeslag per uur;
  • Reiskosten worden vergoed;
  • Werktijden tussen 08:00 en 17:00;
  • Zeer fijne bedrijfscultuur, je wordt onderdeel van een 'familie';
  • Fulltime baan met uitzicht op een vast contract voor onbepaalde tijd.

Wat wij vragen

Voor deze functie zoeken wij een echte teamspeler, iemand die onderdeel wilt zijn van ons bedrijf. 30 Jaar in dienst is bij ons eerder normaal dan bijzonder.
Uiteraard dien je te beschikken over de volgende kenmerken:

  • Technische inzicht;
  • Hoog verantwoordelijkheidsgevoel;
  • Handen uit de mouwen;
  • Woonachtig in de omgeving Breda - Roosendaal - Moerdijk - Dordrecht.

Over het bedrijf

Onze klant is een 150 jaar oud familiebedrijf. Met 3 vestigingen in Nederland zijn ze op het gebied van importeren één van de grootste houthandels in Nederland. Het hout wordt enkel gewonnen op een duurzame manier, dit gebeurt in Rusland, Scandinavië en een klein beetje uit Duitsland.

Het hout word in de fabriek bewerkt tot de juiste formaten en afmetingen. Dit gebeurt allemaal machinale. De fabriek is niet te vergelijken met een standaard houtbewerkingsfabriek. Machines zijn veel grover en groter.


Binnen het bedrijf heerst een duidelijke familiaire sfeer. Het bedrijf is inmiddels ook al in handen van de 6e generatie binnen de familie. Bij bedrijfsuitjes wordt niet alleen het personeel zelf uitgenodigd maar ook de familie. Van veel medewerkers lopen er in de zomermaanden ook hun kinderen rond. Deze hebben hier dan een vakantiebaan.

Solliciteren

Bij interesse kunt u reageren richting:

Jesper van den Berg
06-49908104
jespervandenberg@werktalent.com

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent