Verhuizer project particulier

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Rotterdam
Salaris € 1900,- tot € 2000,- per maand
Direct naar:
Ben jij de ervaren verhuizer die wij zoeken? Wil je graag een toekomst opbouwen bij één en dezelfde werkgever? Beschik je over eigen vervoer, rijbewijs B en een geldig VCA certificaat? Lees dan snel verder en solliciteer direct!

Over de functie

Als ervaren verhuizer weet jij natuurlijk maar al te goed wat het werk precies inhoudt, toch willen wij middels de onderstaande functieomschrijving jouw geheugen even opfrissen.

Bij onze opdrachtgever zal je allereerst allround ingezet worden, dit om gewoon even aan elkaar te wennen. Waar je de ene keer aan de slag gaat met een projectverhuizing (kantoorverhuizingen), verricht je de andere keer een particuliere verhuizing en kom je bij mensen thuis. Als projectverhuizer ben jij, samen met je collega's, verantwoordelijk voor het verhuizen van gehele kantoorinrichtingen of delen hiervan. De ene keer verplaats je deze van bijvoorbeeld verdieping één naar verdieping zeven (oftewel intern), is dit de andere keer van het ene pand naar de andere (oftewel extern). Als particulieren verhuizer ben jij, samen met je collega's, verantwoordelijk voor het verhuizen van gehele wooninrichtingen of delen hiervan. Waar je dit de ene keer van A naar B verhuist, wordt dit de andere keer (tijdelijk) opgeslagen in een container. In beide rollen doe jij er alles aan om beschadigingen te voorkomen en zo veilig mogelijk te werken.

Hoe ziet jouw werkdag er nou uit? Je start over het algemeen op de loods. Hier bespreek je hetgeen er gedaan moet worden met jouw collega's. Wanneer alles duidelijk is en de wagen geladen is gaan jullie gezamenlijk op pad. Je werkzaamheden zullen bestaan uit het in- en uitladen van de verhuiswagen, het verhuizen van allerlei meubilair zoals banken, bedden, kasten, bureaus, lampen én accessoires. Daarnaast pak jij alles ook weer voorzichtig uit en plaats je alles op aangewezen plek. In jouw rol verricht je dagelijks fysiek werk, iets wat direct betekent dat je niet meer naar de sportschool hoeft. Let wel: jouw werkdag start meestal vroeg in de ochtend en een exacte eindtijd is er nooit. Waarom niet? Heel simpel, je bent klaar wanneer het werk klaar is. Loopt het werk bij je collega's op een andere locatie extreem uit? Vanzelfsprekend ga je hun helpen, je doet het immers als één team.

Wanneer jij jezelf aan ons en onze opdrachtgever hebt bewezen als een betrouwbare en goede kracht, zetten wij jou waar mogelijk op een vast project als verhuizer/handyman. Iets wat er direct voor zorgt dat jouw salaris stijgt naar circa €2100 a €2200 bruto.

Wat wij bieden

• Een bruto salaris van circa €2.000,- per maand o.b.v. 40 uur per week;
• Wekelijkse verloning op dinsdag en/of woensdag;
• Bij gebleken geschiktheid mogelijk aan de slag op een langdurig project;
• Werken in een gemotiveerd en gezellig team;
• Bij gebleken geschiktheid tijdens de uitzendperiode kans op een vaste aanstelling bij onze opdrachtgever.

Wat wij vragen

Voor de functie van verhuizer zijn wij op zoek naar iemand die;
• Aantoonbare ervaring in de verhuizing heeft;
• Beschikt over een geldig VCA certificaat;
• Eigen vervoer heeft (auto/brommer/scooter);
• In staat is tot fysiek (zwaar) werk;
• Een VOG kan aanvragen;
• Woonachtig is in de omgeving van Den Haag/Westland.

Als projectverhuizer ben je ook nog eens dienstverlenend van aard, weet je te communiceren op een service-gerichte manier en is niks voor jou teveel.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een erkend verhuisbedrijf in de regio van Den Haag/Rotterdam. Zijn voornamelijk gespecialiseerd in particuliere- en projectverhuizingen. En voeren de opdrachten uit in geheel Nederland. Vanzelfsprekend werk jij met name in de regio Den Haag, gemakkelijk te bereiken vanuit Westland, Rotterdam, Zoetermeer en Delft.

Solliciteren

Ben jij de ervaren verhuizer die wij zoeken? Wij komen graag met je in contact!
Via de sollicitatie button kun je solliciteren op de functie. Vergeet niet om je CV toe te voegen en een korte motivatie waarin je beschrijft waarom jij de geschikte kandidaat bent! Vragen? Bel naar 070-3085353 of stuur een mailtje naar denhaag@werktalent.com.

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent