Orderpicker

Opleidingen Basisonderwijs
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Lisse
Salaris € 1900,- tot € 2200,- per maand
Direct naar:
Ben jij degene die ervoor zorgt dat de klant zijn bestelling krijgt. Verzamel jij de producten en voorzie jij ze van de juiste vrachtdocumenten!

Over de functie

Als orderpicker bij dit familie bedrijf waar een gemoedelijke sfeer hangt is het van belang dat jij de juiste schoenen aangemeten krijgt die comfortabel voor jou zitten.

Naast een goed loopvermogen, is het van belang dat jij logistiek inzicht bezit. We werken ouderwets met bestellijsten, waarbij je met de pen een streepje zet als je een product hebt klaar gezet.

De finale controle voordat de goederen op transport gaan, doe je met jou collega, zodat de foutmarge dicht bij het 0 punt komt.

Wat wij bieden

Wij bieden

€ 1800 tot € 2100 bruto per maand
Comfortabele schoenen en een pen
Vaste baan
Cursus Heftruck
Full time werkweek van 40 uur met vaste tijden van 7:00 uur tot 16:00 uur

Wat wij vragen

Voor deze functie zoeken we een logistiek medewerker die de schoenen aantrekt en wil werken in een logistieke omgeving!

Over het bedrijf

Het bedrijf in Voorhout is internationaal actief in het verwerken en verkopen van bloembollen. Ze hebben een van de grootste collecties bloembollen die wereldwijd verkocht worden.
De sfeer op de werkvloer is gemoedelijk te noemen, waarbij indien nodig iedereen een stapje meer zet, zodat de bestellingen tijdig de deur uit kunnen.

Solliciteren

Als jij solliciteert nodigen wij jou uit bij ons op kantoor op de koffie/thee om te zien of deze baan bij jou past en of dit conform jouw wensen is. Daarna volgt er een gesprek bij de opdrachtgever en kan jij aan de slag!
Wil je eerst meer informatie dan kan je bellen of appen naar 06-33044707!

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent