Customer Service Medewerker

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Breda
Salaris € 2100,- tot € 2650,- per maand
Direct naar:
Heb jij zin om de touwtjes in handen te nemen op de klantenservice afdeling van een Bredaas transportbedrijf?

Over de functie

Je komt te werken op de afdeling Customer Service. In deze functie ben je samen met je collega’s op de afdeling een zeer belangrijke schakel tussen onze klant en de partners waar wij mee samen werken om alle goederen netjes te bezorgen. Je wordt verantwoordelijk voor een eigen klantenportfolio en bent zo op de hoogte van alle specifieke details in de dienstverlening richting deze klanten. Je regelt ritten, volgt meldingen op die voortkomen van de leveringen vanuit de klant en bespreek de overall performance met de klant. De afdeling Customer Service staat midden in de organisatie en naast veel klantencontact, heb je ook veel contact met de interne organisatie, zowel telefonisch als via e-mail. Zodoende komen er ook de nodige administratieve werkzaamheden bij deze functie kijken.

Wat wij bieden

  • Een gezellige en proactieve werkomgeving;
  • Leuke collega's en zo nu en dan een bedrijfsuitje;
  • Prima startsalaris en secundaire voorwaarden;
  • Werken binnen een mooi bedrijf wat zich midden in de transport en logistieke sector bevindt;
  • Fulltime vast werk met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd;

Wat wij vragen

Jij bent pro-actief en oplossingsgericht, met een goed gevoel voor commercie. Dankzij jouw ervaring op het gebied van Customer Service weet je klanten aan je te binden. Beloftes kom je altijd na en bovendien werk je snel en accuraat.

Verder vragen we:

  • MBO+ werk- en denkniveau;
  • Een aantal jaar werkervaring in een soortgelijke of sales functie;
  • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;

Je woont in de regio tussen Tilburg, Waalwijk en Roosendaal.

Over het bedrijf

Onze klant is een totaal ontzorger voor service monteurs die in heel zuid Nederland rijden voor diverse grote klanten, vanuit hun magazijn in Breda zorgen ze voor een goed logistiek proces.

Solliciteren

Op het moment dat je deze full time functie ziet zitten en op de solliciteer knop hebt gedrukt en je cv mee hebt gestuurd zal je bij voldoende aanknopingspunten worden uitgenodigd voor een kennismaking bij ons op de vestiging. Tijdens dit gesprek kijk ik ook graag verder dan jouw cv om te bepalen waar jouw wensen en behoeftes liggen en of er eventueel ook andere vacatures zijn die in jouw straatje zouden passen. Daarna volgt altijd een kennismaking bij het bedrijf zelf en soms ook een 2e gesprek wanneer dit wenselijk is.

Voor vragen kun je mij altijd contacten!
Jean-Marie Frerichs
0612545344
jeanmariefrerichs@werktalent.com

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent