Timmerman projecten

Opleidingen LBO
Dienstverband Vast
Standplaats Raamsdonksveer
Salaris € 2000,- tot € 3000,- per maand
Direct naar:
Wil je als timmerman aan leukere projecten werken?

Dit ga je doen

Timmer aan je toekomst! Voor een opdrachtgever zijn we opzoek naar een allround timmerman. Met allround bedoelen we dat je veel (aantoonbare) werkervaring hebt opgedaan als timmerman. Je hebt bijvoorbeeld al honderden dezelfde projecten gedaan (kozijnen in nieuwbouwcomplexen bijvoorbeeld), maar je bent nu echt toe aan het maatwerk. Stel, onze klant heeft een monumenteel pand opgekocht. De deuren en kozijnen zijn enorm krom getrokken/versleten en echt toe aan vernieuwing. Met jouw kennis en kunde weet je precies hoe je dit project gaat aanpakken. Natuurlijk moet er nieuw materiaal gebruikt worden, maar het moet wel passen bij het uiterlijk van het gebouw. Je wordt aangesproken op je creativiteit en er wordt van je verwacht dat je goed zelfstandig aan de slag kunt.

Dit krijg je

  • Goed salaris op basis van de CAO Bouw
  • Direct in dienst bij de opdrachtgever
  • Een vast contract en een fulltime baan
  • Interessante projecten en renovaties

Dit ben je

  • Je bent in staat om vanaf tekeningen te werk te gaan
  • Je bent in bezit van rijbewijs B(E)
  • Je gaat zelfstandig te werk en hebt veel ervaring als timmerman
  • Je bent positief ingesteld en representatief

Hier ga je werken

Onze klant is een middelgroot bouwbedrijf in de regio Breda - Tilburg - Dordrecht - Gorinchem - Den Bosch, wat veel specifieke projecten en renovaties uitvoert, ze werken minder aan grote bulkprojecten. Er heerst een goede sfeer en het bedrijf hecht veel waarde aan collegialiteit, waarden en normen, kwaliteit en creativiteit.

Interesse?

Dit bedrijf heeft de werving en selectie van sollicitanten toevertrouwd aan WerkTalent Altena. Ben je enthousiast geworden van deze vacature? Solliciteer dan via de sollicitatie-button en upload je CV. Na het beoordelen van jouw sollicitatie nemen wij contact met je op. De eerste kennismaking zal dan ook op ons kantoor in Sleeuwijk zijn. Na ons gesprek stellen wij je voor bij onze klant en wie weet ga jij hier binnenkort aan de slag!

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent