Heftruckchauffeur

Opleidingen LBO
Dienstverband Vast
Standplaats Schijndel
Salaris € 2000,- tot € 2500,- per maand
Direct naar:
Mooie vaste heftruckfunctie in dagdienst 07:30 - 16:15 !

Over de functie

In deze logistieke functie ben je tijdens je werkdag voornamelijk bezig met het besturen van de heftruck. Je bent verantwoordelijk voor het laden en lossen van de goederen op het buitenterrein en je zet ze op de juiste voorraadlocatie buiten of binnen in de loods. Je krijgt de orders door vanuit de planning en hebt daarnaast contact met chauffeurs. Samen met 6 collega heftruckchauffeurs zorgen jullie ervoor dat het buitenterrein netjes geordend blijft en dat alle wagens tijdig geladen en gelost worden. 
Het is handig als je technisch aangelegd bent, zodat je bij kleine reparaties aan een machine kunt meehelpen.

Het betreft een fulltime baan in dagdienst.

Wat wij bieden

  • Fulltime vaste baan (regio Eindhoven - Tilburg)
  • Een salaris tussen de € 2.100,- en € 2.500
  • Werktijden zijn 07:30 - 16:15
  • Weinig tot geen overwerk

Wat wij vragen

Voor deze baan zoeken we een aanpakker, die goed heftruck kan rijden (certificaat niet perse direct nodig) en die technische affiniteit heeft. 
 

Over het bedrijf

Je komt te werken voor een MKB bedrijf in de buurt van Schijndel met zo'n 25 medewerkers. Je werkt redelijk zelfstandig maar hebt regelmatig contact met collega's.

Solliciteren

Heb jij door het lezen van de vacature interesse gekregen in deze baan? Druk dan op de solliciteer button! Of stuur je cv naar brianleeuwin@werktalent.com. Heb jij vragen over de vacature? Dan zijn wij te bereiken via 040 303 09 80.

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent