Commercieel medewerker

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Tilburg
Salaris € 1825,- tot € 1850,- per maand
Direct naar:
Als klantadviseur / commercieel medewerker (fulltime) ben je de onmisbare schakel voor je buitendienst collega. Jij zorgt voor volle agenda's, afspraken op niveau en ideale planningen. Interesse in deze vaste baan? bel, mail of kom langs.

Dit ga je doen

Ben jij naast het type persoon dat elke afspraak altijd nauwkeurig in de agenda noteert ook nog eens mondig?
En is zelfstandig werken voor jou geen probleem? 2 keer ja? Lees dan snel verder want dan hebben wij mogelijk de perfecte baan voor jou. Het is aan jou de taak om te zorgen dat de vertegenwoordigers bedrijven kunnen bezoeken. Jij plant namelijk afspraken voor ze in bij nieuwe en bestaande klanten zodat ze daar de EHBO producten kunnen presenteren. Jij deinst niet terug als je een harde nee krijgt maar jij pakt juist door en zorgt ervoor dat er alsnog een afspraak ingepland wordt. Naast het inplannen van afspraken heb je ook een stukje administratie dat afgehandeld moet worden. Ook woon je 1 keer per week een vergadering bij waarin reflecteert wordt op de gemaakte afspraken. Je vormt samen met een accountmanager een geoliede machine en zorgt ervoor dat je buitendienst collega op de beste plekken terecht komt. Je werkt in dagdienst, 4 volle dagen en op de vrijdagmiddag ga je vroeg weekend vieren. 

Dit krijg je

 • Een structurele baan voor 40 uur per week
 • Uitzicht op een vaste aanstelling bij onze opdrachtgever
 • Een baan met goede begeleiding; je woont regelmatig vergaderingen bij waarin de verbeterpunten worden besproken
 • Een jong en dynamisch team om mee te werken
 • Positieve, energieke collega's
 • 2 keer per jaar een leuk bedrijfsuitje

Dit ben je

 • Je hebt MBO werk- en denkniveau
 • Je bent voor fulltime 40 uur beschikbaar (maandag t/m donderdag 08;00 -17;00, vrijdag 08:00 - 14:30)
 • Je bent communicatief vaardig en commercieel ingesteld
 • Ervaring in telefonisch contact is een pré, bijvoorbeeld als callagent, callcenter medewerker of op de commerciele binnendienst
 • Je bent woonachtig in de omgeving van Tilburg, Breda, Den Bosch of Waalwijk.

Hier ga je werken

Je komt te werken bij dé toeleverancier van EHBO-producten. Het is een familiebedrijf in Tilburg wat al ruim 25 jaar bestaat. Met bijna 200 medewerkers in 3 verschillende landen zijn ze één van de grootste leveranciers in hun branche.

Interesse?

De eerste gesprekken vinden altijd bij ons op de vestiging plaats onder het genot van een lekker bakje koffie! Wij bespreken met jou wat relevant is voor de functie en houden rekening met jouw wensen.

De match gevonden? Dan stellen we je voor bij onze opdrachtgever, plannen we de gesprekken voor je in en begeleiden je tot het tekenen van je contract en ver daarna.

Mocht je nog vragen hebben, neem gerust contact met mij op. Dat kan via: 06 – 13 99 60 27 of mail naar: maritschalken@werktalent.com

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent