Parttime Financieel Medewerker

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Breda
Salaris € 1800,- tot € 2600,- per maand
Direct naar:
Uitdagende functie als financieel administratief medewerker bij een mooi logistiek bedrijf in Breda!

Over de functie

Als je werkzaamheden uitvoert, doe je dat gestructureerd en precies. Je zorgt er zo voor dat het werk op de juiste, tijdige en complete manier wordt uitgevoerd. Je hebt ervaring met financieel-administratieve processen en bent gewend om een deel van zo’n proces volledig zelfstandig af te handelen.

Lees dan verder wat je als parttime Financieel Medewerker gaat doen:
Je komt te werken op de afdeling Finance, waar je dagelijks werk voornamelijk bestaat uit het voorbereiden en sturen van facturen aan onze klanten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het opstellen en afhandelen van inkoopfacturen, waarvoor je contact hebt met verschillende leveranciers, waaronder vooral opslag- en transportpartners door de hele Benelux. Je zorgt dat foutief gefactureerde bedragen worden gecorrigeerd door de crediteur en verwerkt dit in de administratie. Verder stel je maatregelen voor die nodig zijn om herhaling te voorkomen. Daarnaast biedt je ondersteuning bij het opstellen van rapportages en de maandafsluiting. Als het nodig is, neem je ook werkzaamheden van de boekhouding over zoals de debiteuren- of crediteurenadministratie.

 

Wat wij bieden

  • Werken in een jong en fris team waar men iedere dag bouwt aan een goede sfeer;
  • Na goed functioneren krijg je een contract voor onbepaalde tijd;
  • Vast werk op een mooi kantoor in Breda;
  • Een prima startsalaris en de mogelijkheid om in het begin je eigen uren aantal te bepalen;
  • Voldoende uitdaging op boekhoudkundig gebied;

Wat wij vragen

  • Je hebt minimaal een werkgerelateerde mbo-opleiding gevolgd;
  • Bij voorkeur heb je een aantal jaren werkervaring in een soortgelijke functie;
  • De Nederlandse en Engelse taal beheers je uitstekend in woord en geschrift;
Je woont in de regio tussen Roosendaal, Tilburg en Waalwijk.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is dé specialist in Field Service Logistics binnen de Benelux. Ze zijn gespecialiseerd in de logistieke dienstverlening voor servicebedrijven. Dit betekent dat het bedrijf voor opdrachtgevers goederen bijvoorbeeld in de nacht of vroeg in de ochtend aflevert zodat de Field Service Medewerker in de ochtend direct kan beschikken over de goederen. Daarnaast hebben ze zich toegelegd op het beheren van onderdelenmagazijnen en het afwikkelen van retour- en afvalstromen voor haar opdrachtgevers.

Solliciteren

Op het moment dat je deze part time baan ziet zitten en op de solliciteer knop hebt gedrukt en je cv mee hebt gestuurd zal je bij voldoende aanknopingspunten worden uitgenodigd voor een kennismaking bij ons op de vestiging. Tijdens dit gesprek kijk ik ook graag verder dan jouw cv om te bepalen waar jouw wensen en behoeftes liggen en of er eventueel ook andere vacatures zijn die in jouw straatje zouden passen. Daarna komt altijd een kennismaking bij het bedrijf en volgt er daarna nog een 2e gesprek.

Voor vragen kun je mij altijd contacten!
Jean-Marie Frerichs
0612545344
jeanmariefrerichs@werktalent.com

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent