Traineeship projectplanner

Opleidingen HBO
Dienstverband Vast
Standplaats Botlek Rotterdam
Salaris € 2200,- tot € 3500,- per maand
Direct naar:
Traineeship; Net afgestudeerd en wil jij je nog verder ontwikkelen als projectplanner? Wij zoeken iemand met een HBO of technische MBO+ achtergrond.

Dit ga je doen

Als jij recent (5 jaar) een opleiding op HBO of MBO4 hebt afgerond in een technische richting, wat werkervaring hebt opgedaan en je zit nog niet helemaal op je plek of je bent nog niet uitgeleerd hebben wij een leuke vacature voor jou! Deze vacature is voor het bedrijf Primaplan, Primaplan heeft kantoren in de regio Rotterdam en Antwerpen, verder zijn er werklocaties in de hele Benelux. Vier keer per jaar is er een speciaal opleidingsplan voor een select aantal starters/trainees die zich willen ontwikkelen tot specialist op het gebied van Projectplanning of cost control / risicobeheersing in de (zware)industie, engineering, opslag, (petro)chemie, energy, oil&gas, bouw&infra en offshore.

• Als (aankomend) projectplanner ga je advies geven wat betreft de opstart-, voortgang- en afronding van variërende projecten.
• Tijdens de projecten ga je de voortgang bewaken en analyseren, je ziet waar adequate aanpassingen moet worden toegepast zodat de einddoelstelling bereikt kan worden.
• Overzicht zit in je genen, je houdt ten alle tijden de tijdsplanning, kosten, middelen en de kwaliteitseisen in de gaten.
• Uiteindelijk zijn er nog administratieve taken zoals het opstellen en analyseren van voortgangsrapportages, registeren en archiveren van rapportages en overige administratieve taken.

Dit krijg je

Bij PrimaPlan investeren wij in jouw toekomst. Zo kan je het volgende verwachten:

  • Direct een contract
  • Startsalaris gemiddeld €3.000.- per maand
  • Auto van de zaak
  • Diverse opleidingen, zoals PMI-SP
  • Training on the job en diverse doorgroeimogelijkheden qua functie en voorwaarden
Primaplan biedt een direct fulltime contract voor minimaal 11 maanden. Gedurende je eerste contract word je waar nodig opgeleid, getraind en begeleid op kantoor en door training on the job. Je wordt geschoold in Primavera, MSProject, communicatie en diverse andere trainingen/cursussen. De salarisindicatie voor starters zonder ervaring ligt tussen € 2.200 en € 3.500,- exclusief overuren, vervoer etc. Vervoer en verblijf worden waar nodig door Primaplan geregeld. Een vaste baan met toekomst!

Dit ben je

Om voor dit traineeship in aanmerking te komen heb je in de afgelopen 5 jaar een MBO4/HBO opleiding met technische achtergrond succesvol afgerond.

• Je bent technisch, je hebt een gevoel voor cijfers en een goed ruimtelijk inzicht, verder ben jij communicatief vaardig waardoor jij bijv. goed kan presenteren.
• Je zal een goed gevoel voor- of ervaring met projectmatig werken moeten hebben
• Je houdt van leren en je bent bereidt om je voor langere tijd te binden zodat er ruimte is voor de ontwikkeling als specialist in Projectplanning
• Je scoort punten als je een achtergrond hebt in bijv. werktuigbouwkunde, mechanica, elektrotechniek, bouwkunde of civiele techniek, dit is geen must
• Je hebt een certificering als PMI- Scheduling Professional? Dan is dit een absolute pré
• Je pakt graag de uitdaging aan als het gaat over hoe je moet werken met programma's als SAP, Primavera, MSProjects en Excel
• Je woont in de omgeving; Rotterdam, Den Bosch, Breda, Arnhem

Let op; Aanvang functie; januari 2020 of tijdens latere startmomenten, mei-, augustus/september- of oktober/november 2020.

Hier ga je werken

Primaplan is vanuit de locaties Capelle aan den IJssel en Antwerpen al meer dan 25 jaar.
actief in project control, risicobeheersing, projectplanning en cost control bij vele gerenommeerde opdrachtgevers in de gehele Benelux.
Deze opdrachtgevers zijn actief in onder andere de (petro)chemie, Offshore, GWW / bouw&infra (o.a. Rijkswaterstaat, Prorail), engineering, opslag en (zware/farmaceutische) industrie. Voor haar opdrachtgevers verzorgt Primaplan project control in de breedste zin, men verzorgt onder andere een accurate, flexibele planning die zorgt voor kostenbeheersing/besparing en een tijdig/volledig afgerond project.

Interesse?

Interesse? bel, mail, app voor meer informatie of kom langs voor een nadere kennismaking. Ben je zeker dat dit je toekomstige baan is? stuur dan je cv met motiverend schrijven naar; pauldeletter@werktalent.com. Meer informatie over Primaplan lees je op; www.primaplan.nl

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent