Profiel- / Metaalbewerker

Opleidingen LBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Kwintsheul
Salaris € 2600,- per maand
Direct naar:
Heb jij een diploma richting te Techniek en wil je fulltime aan de slag bij een groeiend metaalbewerkingsbedrijf? Solliciteer dan nu!

Over de functie

Als Profielbewerker kom je full time te werken met diverse moderne machines. Met deze machines kun je metaalbewerking verrichten. Je komt van maandag t/m vrijdag te werken op de profielbewerking afdeling. Op deze afdeling houdt jij je vooral bezig met het produceren van orders voor de metaal constructiewerken. Je gaat gebruik maken van verschillende technieken zoals boren, knippen, zetten en ponsen. Jouw werk bestaat uit het fabriceren van diverse orders op de afdeling. Jij bent na het uitgebreide inwerktraject in staat om zelfstandig en probleemoplossend te werken. In de toekomst zal jij zelf de machines bedienen. Je hebt al enige ervaring met het bewerken van aluminium profielen voor de tuinbouwsector. De werktijden zijn van 07.00 - 16.00 uur en op vrijdag tot 15.00 uur.

Wat wij bieden

Naast een veelzijdige fulltime (38 uur) functie bieden wij jou ook een vaste baan met uitzicht op een contract bij onze groeiende organisatie. Qua salaris kan je tussen de €1750 - €2450 bruto per maand verwachten. Tevens hebben wij interne en externe mogelijkheden om je te ontwikkelen. Verder hebben wij een moderne kantine.

Wat wij vragen

Wij zoeken naar een collega met een afgeronde technische opleiding (metaalbewerking, plaatwerker). Je hebt recente ervaring als profielbewerker en/of constructiemedewerker. Tevens ben je enthousiast en woonachtig in regio Westland (in de buurt van Den Haag, Rotterdam en Delft).

Over het bedrijf

Wij zijn een groeiend metaalbewerkingsbedrijf in het Westland (in de buurt van Den Haag/Delft/Rotterdam). We houden ons onder andere bezig met het vervaardigen van profielen voor kozijnen en deuren, kassystemen, schermprofielen en gootbakken. Het bedrijf bestaat uit 8 medewerkers op kantoor en ongeveer 40 medewerkers in de productiehallen. We zijn enorm groeiende en op zoek naar uitbreiding !

Solliciteren

Dit bedrijf heeft de werving en selectie toevertrouwd aan WerkTalent. Ben je enthousiast geworden van deze vacature? Druk dan op de sollicitatie knop en upload je CV. Sollicitaties kunnen worden gericht aan Paul de Letter. Hij beoordeeld jouw sollicitatie en neemt graag contact met je op!

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent