Allround loodsmedewerker

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats 's-Hertogenbosch
Salaris € 2000,- tot € 2400,- per maand
Direct naar:
Werk je graag in de logistiek? Hou je van een functie met afwisselende taken? Ben jij niet vies van fysiek werk? Dan ben jij de allround magazijnmedewerker die we zoeken voor dit bedrijf in Velddriel!

Over de functie

Je werkt samen met twee of drie andere collega's in een loods in Velddriel waar je allround magazijn werkzaamheden verricht. Je werkt met metalen buizen van allerlei verschillende lengte en maten, deze verplaats je doormiddel van een bovenloopkraan, heftruck of verreiker. Ervaring is niet noodzakelijk want ze leren het je graag, maar het zou wel mooi meegenomen zijn als je hier al mee uit de voeten kan.

Je takenpakket bestaat onder andere uit:

 • Het laden en lossen van de stalenbuizen en deze op de juiste plek wegzetten;
 • Orders klaarmaken voor de klanten, het op maat zagen van de stalen buizen;
 • Verzamelen en gereedmaken van orders van stalen buizen die je uit de loods verzamelt;
 • Je bent verantwoordelijk voor het schoon houden van de loods waarin je werkt.
Je werkt op maandag tot en met vrijdag van 07.30 - 16.30 uur. Houd er rekening mee dat het kan voorkomen dat je wel eens wat langer doorgaat als het werk nog niet af is of dat er zaterdag extra gewerkt moet worden. Het is niet verplicht, maar je word wel verwacht hier flexibel mee om te gaan. Op vrijdagmiddag word er in principe niet meer geladen en gelost, maar ga je aan de gang met schoonmaken en opruimen van de loods. Dit zodat jullie gezamenlijk rond een uurtje of 15.00 het weekend kunnen aftrappen onder het genot van een drankje.

Wat wij bieden

 • Je verdient tussen de € 11,- en € 14,- bruto per uur;
 • Je kunt per direct starten met kans op een vast contract in de toekomst;
 • Fulltime vast werk bij een leuk bedrijf regio Den Bosch, Tiel, Zaltbommel;
 • Je komt in een klein en gezellig team met leuke collega's te werken;
 • Gezellige vrijdagmiddagborrels in het café!
   

Wat wij vragen

 • Je zoekt een fulltime functie voor langere tijd;
 • Je bent niet vies van fysiek zwaar werk; 
 • Je hebt ervaring in het magazijn en bij voorkeur ook met een bovenloop-kraan;
 • Je bent beschikbaar op ma t/m vrij van 07:30 - 16:30.
   

Over het bedrijf

Dit bedrijf heeft twee locaties, van waaruit ze stalen buizen verkopen aan voornamelijk bedrijven in de industrie en petrochemie. De buizen worden op maat gemaakt en gaan als een complete naar eindklanten over heel de wereld. Dat klinkt groot, maar tegelijk is het ook klein want het totale team is zo'n tien man sterk, inclusief kantoor. Een gezellige werkgever dus!

Solliciteren

Zie jij deze vacature en denk jij? Dit is iets voor mij? Bel mij dan snel op.

De werving gaat via het uitzendbureau WerkTalent, dit betekent dat jij eerst bij ons op de vestiging langs komt om kennis te maken. Is de vacature wat jij zoekt en denken wij dat er een match is? Dan ga jij voorgesteld worden bij onze opdrachtgever. Onze opdrachtgever zal dan zo snel als mogelijk reageren of ze je willen uitnodigen voor een kennismaking.

WerkTalent zal voor jou de gesprekken inplannen en zorgt dat jij weet waar ze je verwachten en naar wie je mag vragen. Is het gesprek goed gegaan en mag jij beginnen bij je nieuwe werkgever? Gefeliciteerd! WerkTalent zal ervoor zorgen dat er contracten gemaakt worden zodat dit allemaal geregeld is. Krijg jij rechtstreeks een contract bij de opdrachtgever? Dan mag je bij de opdrachtgever langs om je contract te tekenen.

WerkTalent is altijd bereikbaar om jou te helpen bij vragen of om jou aan een leuke baan te helpen!

Bellen of appen kan naar 06-19034538 of mail naar: roellafeber@werktalent.com.

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent