transportplanner

Opleidingen HBO
Dienstverband Vast
Standplaats Dordrecht
Salaris € 2600,- tot € 3400,- per maand
Direct naar:
Word jij blij van een fantastisch georganiseerde strakke planning zodat alles op rolletjes verloopt en iedereen op tijd zijn of haar goederen ontvangt? Dan is dit de baan voor jou.

Dit ga je doen


Je verzorgt het inkomende en uitgaande transport van groenten en fruit. Je zorgt ervoor dat de producten tijdig in het eigen distributiecentrum of bij de klant op locatie arriveren. Daarbij zijn kwaliteit en service de belangrijkste onderdelen. Uiteraard behoud je de controle over de stand van zaken door contact te onderhouden met de chauffeurs, leveranciers en de klanten. Problemen heb jij al opgelost voordat ze zijn ontstaan. Je stelt prioriteiten door de invloeden van jouw beslissingen te managen en door stappen vooruit te denken. Door snel te schakelen bij onverwachte situaties ben jij elk mogelijk probleem de baas. Je voert de planning zelfstandig uit maar je bent daarbij een onderdeel van het team. Samen verzorgen jullie de nationale en internationale planning voor onze klant.

Dit krijg je

  • Salaris afhankelijk van opleiding en werkervaring tussen (€2600 en €3400- bruto per 4 weken);
  • Vaste onregelmatigheidstoeslag;
  • Reiskostenvergoeding;
  • Een open en prettige werksfeer in een informeel bedrijf.
  • Full time baan 

Dit ben je

  • Minimaal afgeronde MBO4 opleiding
  • Aantal jaren ervaring als planner in de transport
  • Bereid om te werken in ploegendienst, ook nacht en weekenddiensten
  • Goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal
  • Ervaring in de agf branche of productie omgeving is een pre

Hier ga je werken

Een gezonde toekomst! Dat is waar onze klant voor staat! Eén van de grootste groente- en fruitbedrijven in Nederland. Al vele jaren lang werkzaam voor onder andere “DE” supermarktketen van Nederland en daar zijn zij trots op! Niet alleen zorgen zij dat hun klanten succesvol en blij met hen zijn maar ook dat de eigen werknemers plezier hebben in het werk.
Onze klant blijft groeien, over gezond gesproken! Dit bedrijf is makkelijk te bereiken vanuit Rotterdam, Dordrecht en Breda maar ook vanuit Gorinchem.

Interesse?

Ben jij na het lezen van deze vacature enthousiast geraakt en denk jij dat deze baan echt iets voor jou is solliciteer dan gelijk op;

melsvandriel@werktalent.com

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent