Administratief medewerker Inkoop

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Schoonhoven
Salaris € 1800,- tot € 2200,- per maand
Direct naar:
Zoek jij een bijbaan of parttime baan voor 3 a 4 dagen in de week waarbij je de afdeling inkoop meehelpt met diverse (inkoop)taken. Wij zoeken tot ongeveer eind januari iemand die kan helpen ondersteunen en met uitzicht op een langere werkperiode.

Over de functie

De werkzaamheden zijn voornamelijk operationeel georiënteerd. Denk hierbij aan bepaalde inkoopprocessen zoals; bestellen, bewaken maar ook de nazorg hiervan.

Je bent voornamelijk bezig met het plaatsen van de inkoop orders bij de leveranciers, jij zorgt dus ervoor dat het product tijdig wordt geleverd en verwerkt daarnaast de orderbevestiging

Ook heb je zowel telefonisch als per mail contact met leveranciers.
Een zeer leuke baan, vooral zowel iemand die al ervaring heeft binnen dit proces als een student dei bijvoorbeeld een studie richting inkoop doet.

Wat wij bieden

Je kunt rekenen op veel vrijheid en zelfstandigheid, een stimulerende werkomgeving (want geen dag is hetzelfde) en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Naast een fulltime, vast werk met veel afwisseling, snelheid en dynamiek bieden zij ook:

 • Een leuk salaris aan de hand van metalektro CAO;
 • Dagdiensten;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Een topsfeer met leuke collega’s
 • Wanneer je in dienst komt krijg je 27 vakantiedagen en 13 ADV dagen;
 • Voordat je in dienst gaat komt er 4,98% ADV vergoeding bovenop je uurloon;
 • Vrijheid om, binnen de aangegeven kaders, op jouw eigen manier te werken;
 • Je komt te werken binnen een bedrijf met een zeer dankbaar product wat mensenlevens veranderd;
 • Uitzicht op een langere doorloop periode en misschien wel een vaste baan.

Wat wij vragen

 • Je bent woonachtig in omgeving Schoonhoven, Bergambacht, Gouda, Waddinxveen, Rotterdam en omgeving ;
 • Je kan overweg met Excel en eventueel andere ERP systemen;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal (word en geschrift).

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het ontwikkelen van een uniek product voor op de wereldmarkt. Kwaliteit staat bij hun voorop en zij zijn nog steeds een groeiend bedrijf. Met hun sterke fundering en innovatieve oplossingen zijn zij één van de toonaangevende bedrijven binnen hun branche. Het is een prachtig bedrijf waarbij men ook altijd klaar staat voor het personeel op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

Solliciteren

Het eerste (kennismaking) gesprek zal bij ons in vestiging Zevenhuizen plaatsvinden of via een video call. Hierin bespreken we de functie, organisatie en bovenal jouw wensen en ambities.

Mocht de match er zijn met deze functie en organisatie, stellen we je met veel plezier voor bij ons contactpersoon. Wij plannen een gesprek in, evalueren deze met ons contactpersoon en bij de volgende stappen als onderhandelingen zorgen wij voor de juiste begeleiding. Alles rond en iedereen tevreden? Dan feliciteren we je met je nieuwe uitdaging!

Wil je meer weten of solliciteren? Druk dan op de rode knop hieronder, mail naar ronaldvandam@werktalent.com of neem telefonisch contact op via 0180-767001. Mobiel zijn wij ook bereikbaar op 0613409182.

Ben je in de buurt, dan kan je ook altijd binnen stappen voor een oriënterend gesprek (wij volgen de RIVM regels).

Deel via social media:
Ronald van Dam

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent