Teamleider

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Maasdijk
Salaris € 2000,- tot € 2900,- per maand
Direct naar:
Een verantwoordelijk baan met veel uitdaging als Teamleider!

Over de functie

Voor de teeltlocatie Maasdijk zijn wij op zoek naar een teamleider. Als teamleider heb je een breed scala aan verantwoordelijkheden en we zoeken iemand die stressbestendig en proactief om kan gaan met deze verantwoordelijkheden. Het is daarnaast een functie met veel inspraak, we staan open voor verbetering en zien het graag als je daarin meedenkt.

Als teamleider pak jij de aansturing van je medewerkers op je: je voert sollicitaties met kandidaten, nieuwe medewerkers neem jij onder je hoede om in te werken, je stuurt iedereen aan (medewerkers en scholieren) en pakt tussentijds momenten om de voortgang te bespreken. Ook de jaarlijkse functionerings- en beoordelingsgesprekken behoren tot jouw takenpakket, alsmede verzuimgesprekken voeren. Jij weet dus wat er speelt in je team en kent je medewerkers, jij kan ze op een juiste manier coachen met je communicatieve vaardigheden om nog meer uit het team te halen.

Ook planning is een onderdeel en jij zal verantwoordelijk zijn voor de wekelijkse en periodieke personeels- en arbeidsplanning en achteraf de bijbehorende urenregistratie van de medewerkers.

Verder kom je te werken van 07.00 - 16.00 uur. Bij drukte is het mogelijk dat de uren af kunnen wijken en dat je op de zaterdag komt te werken. Hierin zorgen wij wel voor roulatie en compensatie met een andere dag in de week.

Wat wij bieden

Wat kan je van ons verwachten?

  • Full time job met vast werk
  • Salaris passend bij de functie tussen de €2150 - €2950 bruto per maand
  • Goede arbeidsvoorwaarden
  • Uitstekende balans tussen werk en privé
  • Gedreven team van enthousiaste collega's
Verder kom je terecht bij een ambitieus bedrijf met een open cultuur en korte communicatielijnen.

Wat wij vragen

Naast dat je fulltime beschikbaar bent vragen wij ook het volgende van jou:

  • Enige ervaring in een productie omgeving
  • Goede communicatieve en sociale vaardigheden (meerdere nationaliteiten)
  • In het bezit van een helikopterview waardoor je overkoepelend knelpunten kan vinden en deze zelf oplost
  • Kennis van MS Word en Excel
Tevens ben je energiek en in het bezit van een flexibel, zelfstandig en organiserend vermogen.

Over het bedrijf

Het bedrijf is gespecialiseerd in het kweken en verpakken van de smaakvolle trostomaten. Op 3 teeltvestigingen in ’s-Gravenzande (in de buurt van Den Haag en Delft) worden de trostomaten jaarrond geteeld. Ze behoren tot de grotere kwekerijen. Mede door smaak, kwaliteit en flexibiliteit wordt geleverd aan een breed scala van exporteurs, Retail- en groothandelaren.

Solliciteren

Dit bedrijf heeft de werving en selectie toevertrouwd aan WerkTalent. Ben je enthousiast geworden van deze vacature? Druk dan op de sollicitatie knop en upload je CV. Sollicitaties kunnen worden gericht aan Paul de Letter. Hij beoordeeld jouw sollicitatie en neemt graag contact met je op!

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent