Onderhoudsmonteur (AGF)

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats 's-Gravenzande
Salaris € 2800,- tot € 3500,- per maand
Direct naar:
Houdt jij hoofd koel in een dynamische werkomgeving waar het draait om efficiëntie? Wij zijn op zoek naar een technisch specialist / onderhoudsmonteur!

Over de functie

Binnen deze functie ga jij ons machinepark draaiend houden. Je voorkomt storingen, maar mocht er toch een storing optreden dan kan jij deze zelfstandig oplossen, indien nodig in samenwerking met de diverse machineleveranciers. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor de technische installaties in de kas. Denk aan de watersystemen, het intern transportsysteem en de beluchting. Zeker in het laagseizoen en er weinig tot geen productie is, zal preventief onderhoud aan deze systemen op de verschillende locaties jouw kerntaak zijn. Je komt te werken van 7.00 - 16.30 uur.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een dynamische werkplek waar geen dag hetzelfde is. In deze fulltime functie krijg je vast werk en alle vrijheid om jouw kwaliteiten te benutten. Daarbij worden eigen initiatieven gestimuleerd en kun je met de nieuwste technieken bezig zijn. Jij bent voornamelijk werkzaam op de locatie in ’s-Gravenzande, maar in voorkomende gevallen ook op de twee andere locaties in Monster/Poeldijk. Wij bieden een uitstekend salaris naar kennis en ervaring en daarnaast investeren wij graag in de ontwikkeling van ons personeel, d.m.v. cursussen. Op vrijdag is er na het werk tijd voor een drankje met het team en houden wij jaarlijks een BBQ.

Wat wij vragen

Wij vinden het belangrijk dat jij zelfstandig kunt werken en er vooral zin in hebt. Ook kan jij je vinden in het volgende:

  • Je hebt een goed gevoel voor techniek en een relevante opleiding het liefst aangevuld met enkele jaren ervaring
  • Je houdt je hoofd koel in een dynamische werkomgeving waar het draait om efficiëntie
  • Je vindt het een uitdaging om niet alledaagse technische problemen, met een gezonde dosis logisch nadenken, op te lossen
  • Het hebben van een rijbewijs is nodig om naar onze verschillende locaties te rijden

Over het bedrijf

Voor een teeltbedrijf met 3 locaties in ’s-Gravenzande en Monster (in de buurt van Den Haag en Leiden) zijn wij op zoek naar versterking van het team. Wij werken alleen met het beste uitgangsmateriaal en zijn voorzien van goed geschoolde medewerkers. Met ons eigen merk en onze eigen verkooporganisatie hebben we een goede plek in de dynamische markt van de AGF veroverd en daar zijn wij trots op. Onze Aubergines worden centraal verpakt, en uitgeleverd aan onze klanten vanuit onze locatie in ’s-Gravenzande. Op deze locatie zijn wij in het seizoen werkzaam met 30 - 50 werknemers.

Solliciteren

Dit bedrijf heeft de werving en selectie toevertrouwd aan WerkTalent. Ben je enthousiast geworden van deze vacature? Druk dan op de sollicitatie knop en upload je CV. Sollicitaties kunnen worden gericht aan Paul de Letter. Hij beoordeeld jouw sollicitatie en neemt graag contact met je op!

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent