Medewerker Technische Dienst

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Nijmegen
Salaris € 2700,- tot € 3750,- per maand
Direct naar:
Zeer interessante Technische Dienst functie in dagdienst of in 2 ploegen

Over de functie


Als monteur TD (dagdienst of 2 ploegen) vervang je een collega die in de zomer met pensioen gaat. De technische dienst bestaat uit 3 monteurs, en samen zijn jullie verantwoordelijk voor het onderhoud en oplossen van storingen aan het machinepark. Er wordt gewerkt met een mix van moderne en normale (niet nieuw maar ook niet extreem oud) houtbewerkingsmachines (zaag, pers, e.a.) en CNC en frees machines, waarmee eveneens hout wordt bewerkt.

Wat wij bieden

Er zijn een aantal redenen waardoor dit een prachtige baan is:

  • Een goed salaris: tussen de € 2.700,- en € 3.700,- per maand
  • Toekomstmogelijkheden: vaste baan (fulltime baan) bij een groeiend middelgroot bedrijf
  • Stabiliteit: het bedrijf groeit elk jaar stabiel door en ontwikkelt continue mee qua machines en processen
  • Een zeer prettige werksfeer en een nette (geen vuile) werkomgeving doordat er met hout wordt gewerkt

Wat wij vragen

Voor deze baan zijn we op zoek naar een full time monteur die bij voorkeur zowel mechanische als elektrotechnische kennis heeft en bij voorkeur in een productie omgeving. Dit is geen noodzaak, als je een van de twee vakgebieden goed beheerst en je hebt genoeg interesse voor techniek, hydrauliek, plc's, elektro en mechanica en je staat open om te leren, ben je van harte welkom om te reageren. De techniek is goed uit te leggen, zowel qua werktuigbouwkunde gedeelte als qua elektrotechniek. Je hebt genoeg tijd om te leren, want het wordt tenslotte jouw vast werk met een contract voor onbepaalde tijd!

Over het bedrijf

Zoals gezegd worden er producten van hout geproduceerd met verschillende geautomatiseerde machines. We werken prettig samen en alle medewerkers gaan verantwoordelijk en fijn met elkaar en met de machines om. Het is goed aan te reizen van de kant van Den Bosch en Oss, eventueel Tilburg, en zeker ook vanuit Uden, Veghel, Nijmegen en vanuit de richting van Eindhoven.

Solliciteren

Onze klant heeft de werving voor deze functie uitbesteed aan WerkTalent Nijmegen.

Wilt u voor deze functie solliciteren, dan kunt u dat doen via de sollicitatie-button. Voor meer informatie, vragen of om direct uw cv toe te sturen kunt u zich wenden tot Joon de Berg via joondeberg@werktalent.com of via 06-13189847. We zien uw reactie graag tegemoet!

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent