Monteur Buitendienst Trapliften

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Eindhoven
Salaris € 2250,- tot € 2400,- per maand
Direct naar:
Ben jij die handige Harry met technisch inzicht en sociaal vaardig? En vind je het daarnaast fijn om zelfstandig te werken? Wij zijn op zoek naar liftmonteurs!

Over de functie

Jij bent verantwoordelijk voor het installeren, onderhouden en repareren van trapliften bij de mensen thuis. Je bent dus eigenlijk service monteur en onderhoudsmonteur in één. Naast jouw werkzaamheden ben je ook het visitekaartje van het bedrijf.

Hoe word jij traplift monteur?
De 1e week zal je intern een opleidingstraject volgen waarbij je volledig wordt ingewerkt. Zo zal je alle ins & outs leren van de trapliften die zij hebben. Ga jij de rails monteren, assembleren. Programmasysteem wordt je helemaal uitgelegd. Alles wordt uit elkaar gehaald en in elkaar gezet. Tijdens deze 1e week zorgt het bedrijf dat je in een luxe 4-sterrenhotel verblijft.

De 2e tot 4e week rijd jij mee met een collega monteur of teamleider. Je krijgt dan een volledig inwerktraject. De basis heb je al en nu ga je dit uitvoeren bij de klant. Na de 4e week ben je zelfstandig en ga je alleen op pad. Je krijgt onder andere een werkbus, uiteraard een telefoon van de zaak en wordt ingezet binnen jouw regio.

Als installatiemonteur geef jij je klanten advies en uitleg over het gebruik van de traplift. Mocht er man aan de nood zijn, kan je altijd nog je collega’s binnen jouw regio inschakelen.

Al met al een onwijs leuke baan, waarbij je op heel veel verschillende plekken komt. Het is dankbaar werk waarvoor je veel waardering krijgt.

Wat wij bieden

Je kunt rekenen op veel vrijheid en zelfstandigheid, een stimulerende werkomgeving (want geen dag is hetzelfde) en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Naast een fulltime baan, vast werk met veel afwisseling, snelheid en dynamiek bieden zij ook:

 • Een goed startsalaris tussen de €2.250 - €2.400 euro exclusief toeslagen
 • Bedrijfsauto/ werkbus van de zaak mét gereedschap
 • Telefoon van de zaak
 • Werkkleding inclusief professionele werkschoenen van de zaak (je gaat in de 1e week met de zaak werkschoenen uitzoeken)
 • Je krijgt betaald op het moment dat je uit huis gaat en weer thuis bent
 • Toeslag over je overuren die al na 8 uur werken per dag ingaan
 • De 1e week krijg je een uitgebreide training op locatie (hotel en eten wordt geheel verzorgd door het bedrijf)
 • Dagdiensten
 • Materiaal wordt altijd opgestuurd, je hoeft dus niet heen en weer te rijden
 • Vrijheid om, binnen de aangegeven kaders, op jouw eigen manier te werken
 • Leuke teamuitjes

Wat wij vragen

Dit gaat om een fulltime functie. Naast dat je in het bezit bent van rijbewijs B en woonachtig bent in de regio Eindhoven (Tilburg, Den Bosch, Erp, Helmond of omgeving), vragen wij het volgende:
 • Technisch inzicht/ technische achtergrond, het helpt als je verstand hebt van elektrotechniek/ installatietechniek/ mechatronica (dit kan ook zijn als hobby)
 • Ervaring is zeker een pré maar de juiste instelling en houding zijn ook erg belangrijk
 • Je bent representatief en communicatief vaardig
 • 1x per 6 dagen beschikbaar voor een storingsdienst (hier krijg je ook een vergoeding voor)

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het ontwikkelen van trapliften voor op de wereldmarkt. Kwaliteit staat bij hun voorop en zij zijn nog steeds een groeiend bedrijf. Met hun sterke fundering en innovatieve oplossingen zijn zij één van de toonaangevende bedrijven binnen hun branche. Het is een prachtig bedrijf waarbij men ook altijd klaar staat voor het personeel op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

Niet geheel onbelangrijk. Het bedrijf is kerngezond!

Solliciteren

Onze opdrachtgever heeft voor deze vacature de zoektocht in handen gelegd van WerkTalent Eindhoven. Het eerste gesprek zal daarom met ons van WerkTalent zijn.

Wij doen het niet alleen anders maar zien het ook anders! Wij bemiddelen mensen, geen nummers. Daarom zien we kandidaten zoals ze zijn en kijken we verder dan je cv. Wij geloven in direct en persoonlijk contact. We horen graag van u hoe u het ziet. U beter leren kennen. En u beter van dienst zijn. We bespreken jouw wensen, ambities en uiteraard de functie en organisatie. Vervolgens introduceren we je bij het bedrijf, plannen we de gesprekken voor je in en begeleiden wij je door de gehele procedure.

Ben jij enthousiast geworden van deze vacature, voltijd beschikbaar en zie jij jezelf als de nieuwe liftmonteur? Reageer dan via deze website of bel met onze vestiging Eindhoven via 040-303 0980. Reageren via Whatsapp kan ook, op 06-30099526!

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent