Productiemedewerker 3-ploegen

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Brakel
Salaris € 2000,- tot € 2500,- per maand
Direct naar:
Productiemedewerker binnen een klein team, werkzaam in 3-ploegen.

Over de functie

Binnen dit kleine team ga je in 3-ploegen aan de slag als productiemedewerker. Fysiek is het werk wat zwaarder, daarnaast werk je in een stoffige omgeving waarvoor persoonlijke beschermingsmaatregelen worden aangeboden.

Je gaat zelfstandig aan het werk, bedient machines, waarborgt de kwaliteit en bent heftruckchauffeur (behalen van een certificaat is mogelijk via WerkTalent).

Het is een allround fulltime functie met doorgroeimogelijkheden naar een operator functie.

Wat wij bieden

  • Een vaste baan voor onbepaalde tijd
  • Een gemiddeld salaris van €2300,- bruto per maand
  • Voor iedere ploeg verschillende toeslagen
  • Doorbetaalde pauzes
  • Persoonlijke beschermingsmaatregelen

Wat wij vragen

  • Je bent fysiek in orde
  • Bereid om in 3 ploegen te werken
  • Woonachtig in de omgeving van Poederoijen
  • Eigen vervoer
  • Flexibel wat betreft overwerken

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is onderdeel van een internationale onderneming en zit gevestigd in het driehoek van Tilburg, Gorinchem en Zaltbommel. De producten waar zij in gespecialiseerd zijn vind jij in ieder gebouw terug, je zou zelfs kunnen zeggen dat het onmogelijk is om een goed gebouw neer te zetten zonder de producten die jij maakt. Het team waar jij in terecht komt is niet al te groot maar samen zorgen zij voor een goede sfeer op de werkvloer en werken ze vol enthousiasme aan de toekomst van het bedrijf.

Solliciteren

Zie jij deze vacature en denk jij? Dit is iets voor mij? Bel mij dan snel op.

De werving gaat via het uitzendbureau WerkTalent, dit betekent dat jij eerst bij ons op de vestiging langs komt of we online contact hebben om kennis te maken. Is de vacature wat jij zoekt en denken wij dat er een match is? Dan ga jij voorgesteld worden bij onze opdrachtgever. Onze opdrachtgever zal dan zo snel als mogelijk reageren of ze je willen uitnodigen voor een kennismaking.

WerkTalent zal voor jou de gesprekken inplannen en zorgt dat jij weet waar ze je verwachten en naar wie je mag vragen. Is het gesprek goed gegaan en mag jij beginnen bij je nieuwe werkgever? Gefeliciteerd! WerkTalent zal ervoor zorgen dat er contracten gemaakt worden zodat dit allemaal geregeld is. Krijg jij rechtstreeks een contract bij de opdrachtgever? Dan mag je bij de opdrachtgever langs om je contract te tekenen.

WerkTalent is altijd bereikbaar om jou te helpen bij vragen of om jou aan een leuke baan te helpen!

Bellen of appen kan naar 06-82467899 of mail naar: jamiedekreij@werktalent.com

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent