commercieel medewerker binnendienst

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Gouda
Salaris € 1800,- tot € 2500,- per maand
Direct naar:
Heb jij commercieel talent en wil jij contactpersoon zijn tussen alle afdelingen? Wij zoeken een echte allrounder die zich bezig houdt met diverse soorten werkzaamheden. Zo ondersteun je de planning en dan de buitendienst. Lees snel verder

Over de functie

Als commercieel medewerker binnendienst ben jij verantwoordelijk om alles wat omtrent verkoop en inkoop goed te laten verlopen. Dit doe je uiteraard niet alleen, maar met een leuk team vol commerciële talenten.

Jij geeft ondersteuning aan de buitendienst medewerkers en bent het aanspreekpunt binnen diverse afdelingen. Zo hou je je bezig met de planning, offertes, inkoop, administratie maar geef je ook advies. Het gedeelte relatiebeheer staat hoog in het vaandel.

Al met al een zeer uitgebreide functie met doorgroeimogelijkheden bijvoorbeeld richting accountmanager of salesmanager, ruimte om jezelf te ontwikkelen en bovendien kom je binnen een bedrijf te werken met een uniek concept.

Wat wij bieden

 • Een startsalaris van tussen de €1800 en €2500 op basis van ervaring en niveau;
 • Fulltime, vaste baan;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Weekenden vrij;
 • Dagdiensten;
  -De mogelijkheid om diverse trainingen en cursussen te volgen waardoor je jouw kennis kan verbreden;
 • Vrijheid om, binnen de aangegeven kaders, op jouw eigen manier te werken;
 • Je komt te werken binnen een mooi, gezond bedrijf met een mooie toekomst en een uniek product.

Wat wij vragen

 • Woonachtig in Regio Zuidplas zoals; Nieuwerkerk aan den IJssel, Waddinxveen of omgeving krimperwaard, Rotterdam, Capelle aan den IJssel;
 • Je bent in het bezit van eigen vervoer;
 • Kennis van de Engelse taal en Duitse taal;
 • Ervaring in een commerciële functie;
 • Op zoek naar vast werk en een fulltime baan.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever levert wereldwijd producten en industriële diensten. Dit doen zij in de meest uiteenlopende branches zoals de: houtindustrie, papierindustrie, metaalindustrie, rubberindustrie en nog vele ander industrieën. Verder is het een kerngezond bedrijf. Het bedrijf zelf valt onder de metaalindustrie

Solliciteren

Het eerste (kennismaking) gesprek zal bij ons in vestiging Zevenhuizen plaatsvinden of via een video call Hierin bespreken we de functie, organisatie en bovenal jouw wensen en ambities.

Mocht de match er zijn met deze functie en organisatie, stellen we je met veel plezier voor bij ons contactpersoon. Wij plannen een gesprek in, evalueren deze met ons contactpersoon en bij de volgende stappen als onderhandelingen zorgen wij voor de juiste begeleiding. Alles rond en iedereen tevreden? Dan feliciteren we je met je nieuwe uitdaging!

Wil je meer weten of solliciteren? Druk dan op de rode knop hieronder, mail naar ronaldvandam@werktalent.com of neem telefonisch contact op via 0180-767001. Mobiel zijn wij ook bereikbaar op 0613409182.

Ben je in de buurt, dan kan je ook altijd binnen stappen voor een oriënterend gesprek (wij volgen de RIVM regels).

Deel via social media:
Ronald van Dam

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent