Financial administratief medewerker

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk contract
Standplaats Gorinchem
Salaris € 2000,- tot € 2400,- per maand
Direct naar:
Heb jij ervaring als financieel administratief medewerker, ben jij fulltime beschikbaar en ben jij op zoek naar een tijdelijke baan? Klik dan hier en help onze klant uit de brand!

Over de functie

Als financieel administratief medewerker geef jij ondersteuning op de afdeling inkoop en planning (materials management). Jij gaat hen helpen door de inkoop orders voor te bereiden bij het invoeren en verwerken van de inkoop orders, facturen te controleren en dossiers compleet maken en archiveren. Kortom, jij springt bij waar het nodig is.

Binnen de afdeling word je verantwoordelijk voor onder andere:

 • Inkooporders voorbereiden door ze in te voeren en aan te maken in SAP;
 • Facturen controleren in SAP;
 • Pakbonnen bij facturen zoeken en samenvoegen;
 • Documenten scannen en archiveren.
Dit betreft een tijdelijk dienstverband voor, naar verwachting, ongeveer een half jaar.

Wat wij bieden

 • Een fulltime functie(40 uur);
 • Een tijdelijk contract voor een termijn van ongeveer een half jaar;
 • Een salaris dat ligt tussen de €2000,- en €2400,- bruto per maand, afhankelijk van je leeftijd en ervaring;
 • Leuke collega's waar je nauw mee samenwerkt.

Wat wij vragen

 • Enkele jaren ervaring met administratieve werkzaamheden;
 • Ervaring met SAP is een pre;
 • MBO werk en denk niveau.

Over het bedrijf

Onze klant is marktleider in de elektrotechnische installatiebranche. Zij produceren onderdelen voor de infrastructuur van telecom- en glasvezelnetwerken. Het bedrijf is gevestigd in Gorinchem. De sfeer binnen de organisatie is gemoedelijk, lekker informeel en jouw collega's zijn gezellig onderling. Vanaf het station van Gorinchem is het ongeveer een kwartier lopen of ongeveer 5 minuten als je op de fiets komt. Daarnaast is het met de auto gemakkelijk te bereiken vanuit grote steden zoals Rotterdam, Utrecht en Breda.

Solliciteren

Onze klant heeft de zoektocht naar hun financieel administratief medewerker uitbesteed aan WerkTalent Gorinchem. De eerste kennismaking is dan ook bij ons op de vestiging, in het centrum van Gorinchem. In dit gesprek zullen wij uitgebreid ingaan op jouw wensen, ambities en de mogelijkheden die WerkTalent jou te bieden heeft.

Mochten wij beide een klik zien met onze opdrachtgever stellen wij jou met veel plezier voor aan onze contactpersoon, deze gaat dan ook graag een gesprek aan en na een eventueel tweede gesprek ondersteunen wij jou graag bij de onderhandelingen.

Is je interesse gewekt en wil je eens kennis maken of wil je direct solliciteren? Bel of app dan naar: 06-41277513 of mail naar bartschobben@werktalent.com

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent