Monteur Trapliften

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Arnhem
Salaris € 2250,- tot € 2400,- per maand
Direct naar:
Ben jij technisch, op zoek naar een vaste fulltime baan en graag in contact met mensen? Bekijk deze vacature en word monteur trapliften!

Dit ga je doen

Als trapliften monteur start jouw werkdag vanuit huis en ga je op pad om trapliften te installeren, te repareren en te onderhouden. Zo kom je veel bij (invalide) mensen thuis en bijvoorbeeld ook in zorginstanties. Jij bent de enige die de eindgebruiker ook daadwerkelijk ziet en zo ben je naast monteur, ook tevens hét visitekaartje!

Je gaat dit werk hoofdzakelijk doen in de regio van Arnhem - Nijmegen en omliggende plekken als o.a. Elst, Duiven of bijvoorbeeld Wijchen.

Voordat je aan de slag gaat, weet je misschien nog niet alles van de trapliften af. Daarom krijg je in het begin een goed verzorgd inwerktraject. Nadat je bent ingewerkt, krijg je de beschikking over een eigen bus en kan je beginnen als liftmonteur! Samen met je collega's in de regio is er een groeps-app. Dus mocht er nood aan de man zijn, dan kan er nog altijd extra hulp in worden geschakeld.

In deze functie dien je ook (eens in de 6 dagen) storingsdiensten op je te nemen. Het komt maar zelden voor, maar soms is het noodzakelijk om ook buiten werktijd een traplift te repareren.

Al met al gaat het om een onwijs leuke en afwisselende baan, waarbij geen dag hetzelfde is. Het is ook tevens dankbaar werk waarvoor je veel waardering krijgt. Je helpt tenslotte invalide mensen!

Dit krijg je

In deze fulltime baan bieden wij het volgende:

 • Een goed startsalaris van €2.250,- tot €2.400,- bruto per maand;
 • Een eigen bedrijfsbus die van alle gereedschappen is voorzien;
 • Een smartphone van de zaak om contact te houden met je klanten en collega's;
 • Een fulltime baan met uitzicht op een vast dienstverband (bij gebleken geschiktheid uiteraard);
 • Je werkdag start wanneer jij je huis verlaat;
 • Mocht het voorkomen dat je langer dan 8 uur werkt / onderweg bent, dan gelden er ook aantrekkelijke overwerk percentages;
 • Materialen worden altijd opgestuurd, je hoeft deze dus niet op te halen;
 • Een goed inwerktraject voor je op pad gaat;
 • Veel vrijheid waarbij je jouw eigen planning maakt en naar eigen planning kan gaan werken.

Dit ben je

Wij vragen het volgende:

 • Technisch inzicht. Bijv. in de richting van elektrotechniek, installatietechniek of mechatronica. Dit kan d.m.v. een cursus of opleiding, maar ook als het jouw hobby is!
 • Je bent communicatief vaardig en representatief. Je wordt tenslotte het gezicht van het bedrijf;
 • Je woont in of in de omgeving van Arnhem / Nijmegen;
 • Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs;
 • Bereid om eens per 6 dagen een storingsdienst te draaien (Je krijgt hier een vergoeding voor);

Hier ga je werken

Dit bedrijf is gespecialiseerd in trapliften. Ze bieden innovatieve oplossingen en mede omdat ook de kwaliteit bij hun voorop staat, zijn zij een van de toonaangevend bedrijf binnen hun branche. Het is een prachtig bedrijf waarbij men ook altijd klaar staat voor het personeel en op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

Interesse?

Dit bedrijf heeft de zoektocht naar een trapliftenmonteur in handen gelegd van WerkTalent Arnhem.

Het eerste contact is daarom met ons van WerkTalent. In een eerste kennismaking bespreken we jouw wensen, ambities en uiteraard de functie en organisatie. Vervolgens introduceren we je bij het bedrijf, plannen we de gesprekken in en begeleiden wij je door de gehele procedure.

Meer weten of direct solliciteren? Bel, mail of app: bartdejong@werktalent.com of 06–12220979.

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent