Meewerkend voorman scheepvaart

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Bergschenhoek
Salaris € 2500,- tot € 3500,- per maand
Direct naar:
Heb jij een passie voor het aansturen van een team? Maar werk jij daarentegen ook graag mee op de werkvloer? Heb je daarnaast technische ervaring in de maritieme sector? LEES DAN VERDER!

Over de functie

Als meewerkend voorman/ projectleider in de scheepsreparatie heb jij een gecombineerde functie. Enerzijds is het jouw taak om een team aan te sturen en te begeleiden in hun werkzaamheden. Anderzijds werk jij mee met het team om je kennis en ervaring in de praktijk te brengen. Jij neemt dus een grote mate aan verantwoordelijk en zelfstandigheid op je.

Op de werkvloer zullen, naast het begeleiden en aansturen, je taken bestaan uit: lassen, ijzerwerken en allerhande werkzaamheden die bij een scheepsreparatie komen kijken. Je bent actief bezig met reparatiewerkzaamheden, je communiceert samen met zowel collega’s op kantoor, collega’s op de werkvloer én de klant. Ook zal je je bezig houden met de inzet van mens en materieel. Dit is het logistieke proces binnen een project.

Je bent iemand die met enthousiasme jouw kennis en ervaring op het gebied van scheepsreparatie deelt met jouw team. Dit zie je terug in de voorbereidingen bij een project, tijdens de werkzaamheden door goede communicatie en achteraf door het uitvoeren van controles.

Onze opdrachtgever beschikt over gereedschappen en beschermingsmiddelen van hoogwaardige kwaliteit, zodat jij met je team op een snelle en veilige manier klanten van dienst kan zijn. 

Wat wij bieden

 • Een fulltime functie op basis van 40 uur;
 • Een bruto maandsalaris tussen de €2600,00 en €3500,00 op basis van jouw ervaring;
 • Een goed inwerktraject door collega’s met kennis en ervaring;
 • Tijdelijk dienstverband. Bij gebleken geschiktheid uitzicht op een vast dienstverband bij onze opdrachtgever;
 • Een werkweek van maandag t/m vrijdag van 07:30 tot 16:30;
 • Secundaire arbeidsvoorwaarden op basis van de CAO Metaalbewerkingsbedrijf;
 • Je komt terecht in een gezellige en informele sfeer, waar ook tijd is voor humor op de werkvloer;
 • Werklocatie: voornamelijk Rotterdam, Schiedam en Vlaardingen, echter kan dit ook op een andere locatie in Nederland en met uitzondering ook in het buitenland (indien je daarvoor open staat). 

Wat wij vragen

 • Je hebt ervaring in een leidinggevende/coachende rol;
 • Je hebt ervaring in een functie als ijzerwerker/ lasser/ constructiebankwerker of in de bouw;
 • Je hebt een afgeronde opleiding richting techniek;
 • Je bent in het bezit van VCA-Basis en verschillende lascertificaten;
 • Je staat ervoor open om eens in de zoveel tijd over te werken of in het weekend te werken (uiteraard ontvang je toeslag over deze uren)
 • Je bent in staat zorg te dragen voor een juiste administratieve afhandeling. Denk hierbij aan het juist invoeren van de tijdverantwoording;
 • Ervaring in de maritieme sector is een pré.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een toonaangevend bedrijf in de maritieme dienstverlening. Van de revisie van lieren tot aan onderwaterwerkzaamheden; niets is onmogelijk voor onze opdrachtgever. Met hun eigen kraanschip en mobiele dokken zijn ze, in tegenstelling tot andere opdrachtgevers, enorm flexibel. Onze opdrachtgever is zowel VCA als NEN gecertificeerd. Een complete dienstverlening 24/7 beschikbaar voor afname!

Solliciteren

Is dit DE job voor jou? Via de rode sollicitatie button kun je solliciteren op de functie. Vergeet niet om je CV toe te voegen en een korte motivatie waarom jij de geschikte kandidaat bent! Vragen? Bel naar 010-2437383 of stuur een mailtje naar bodenotter@werktalent.com

Omdat er rekening wordt gehouden met de huidige Corona maatregelen zal het contact binnen het sollicitatieproces voornamelijk digitaal plaatsvinden. Dit is anders dan je van ons gewend bent. Echter doen wij ons uiterste best om de betrokkenheid en persoonlijke aandacht voor onze kandidaten te waarborgen.

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent