Greenhouse Designer

Opleidingen HBO
Dienstverband Vast
Standplaats Monster
Salaris € 100,- tot € 10000,- per maand
Direct naar:
Wil jij mee bouwen aan de wereld van morgen?

Over de functie

Als Greenhouse Designer bouw je mee aan de wereld van morgen. Je vertaalt aanvragen voor internationale (turnkey) kassenbouwprojecten naar complete en correcte offertes. Jouw input vormt het startpunt van een succesvol project.

In overleg met de Salesafdeling maak je het eerste ontwerp van de kas om vervolgens aan de slag te gaan met het maken van een plattegrond in CAD. Je vraagt offertes op met betrekking tot o.a. glas, transport, verwarming en andere installaties. Met het TNO programma CASTA maak je sterkteberekeningen van je ontwerp. Hierbij houd je onder andere rekening met de specifieke eisen van de toekomstige locatie (land) van het kasproject. Al deze informatie voeg je samen om tot een kostprijsberekening te komen. In nauwe samenwerking met je collega’s van Sales en Calculatie maak je zo een heldere en complete offerte voor de klant.

Wat wij bieden

Wij bieden ruimte om jezelf te ontwikkelen, maar ook onze organisatie. Verder kan je rekenen op:

 • Fulltime job met vast werk
 • Passend salaris
 • Marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden (cao Metaal & Techniek)
 • Afwisselende en verantwoordelijke functie binnen een dynamisch en groeiend bedrijf
 • Informele werksfeer met enthousiaste collega’s
 • Ruimte om zowel jezelf als de organisatie verder te ontwikkelen
 • Actieve personeelsvereniging en een TOPFIT programma, waarbij we veel aandacht schenken aan de vitaliteit en gezondheid van onze collega’s

Wat wij vragen

Binnen deze functie is het belangrijk dat je aan de volgende punten voldoet:

 • HBO opleiding, bijvoorbeeld richting Bouwkunde of Werktuigbouwkunde
 • Goede beheersing van de Nederlandse/Engelse taal
 • Ervaring is een pré, maar niet vereist
 • Technisch inzicht is een must
 • Sterk analytisch vermogen, goed in samenwerken, sterke communicatieve vaardigheden en stressbestendig

Over het bedrijf

Onze organisatie is wereldwijd de specialist op het gebied van innovatieve en duurzame kasprojecten en bevindt zich in Monster (in de buurt van Den Haag, Rotterdam en Delft). We zijn een familiebedrijf met meer dan 70 jaar ervaring in de glastuinbouw. Met deze kennis en ervaring richten we ons voortdurend op nieuwe ontwikkelingen en unieke innovaties voor onze kasconcepten. Op die manier creëren we een antwoord op de schaarser wordende voedingsstoffen, CO2-reductie en lokaal en veilig geproduceerd voedsel, en proberen zo een steentje bij te dragen. We hebben als visie echt het verschil te willen maken voor de mens en voor onze planeet.

Solliciteren

Sollicitaties kunnen worden gericht aan WerkTalent, t.a.v. Paul de Letter. Hij is bereikbaar via 0174-612690. Bedankt voor je getoonde interesse!

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent