Junior werkvoorbereider

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Breda
Salaris € 2700,- tot € 3800,- per maand
Direct naar:
Ben jij een organisatietalent en heb je affiniteit met een bouwkundige omgeving waar van 0 iets moois wordt opgebouwd? Solliciteer dan snel!

Dit ga je doen

In deze functie ga je stapje voor stapje de functie van werkvoorbereider jezelf eigen maken. Van nature ben jij een echte planner die graag meerdere balletjes tegelijk in de lucht kan houden en ook goed het overzicht kan bewaren. Daarnaast heb je voldoende administratieve ervaring en communiceer je makkelijk met collega's, leveranciers en klanten. Binnen jouw functie ben je namelijk een echte spin in het web tussen vele facetten, jij bent de link tussen het werk op de vloer en de aanvraag vanuit de opdrachtgever.

Tijdens alle projecten ben jij betrokken bij de inkoop, offerte, technische uitwerking, planning en volg je het gehele logistieke proces.
Daarnaast het opstellen van lean planningen en V&G-plannen tot het aanvragen van vergunningen en het bestellen van materialen: jij houdt continu het overzicht en zet steeds de juiste stappen. Ook verzorg je werkinstructies, stel je projectdossiers en projectplannen op en maak je afspraken met leveranciers over de inkoop en ketenpartners. Met jouw inzet en betrokkenheid zorg je er steeds weer voor dat elk project op rolletjes loopt, uiteraard hoort hier ook een duidelijke communicatie met de projectleider bij.

Dit krijg je

  • Om te beginnen kom je natuurlijk fulltime bij ons te werken en krijg je na goed functioneren een contract voor onbepaalde tijd;
  • Je komt te werken bij een klein informeel bedrijf met een gezellige Brabantse mentaliteit;
  • Vast werk op ons kantoor;
  • We bieden je een prima salaris en natuurlijk goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • De mogelijkheid om een bedrijfsauto mee te nemen voor je bezoeken;
  • Gemiddeld hebben we 2 a 3 keer per jaar een gezellig uitje met het bedrijf zoals een avondje bowlen en een kerstborrel;
  • Volop ruimte om jouw ideeën en initiatieven op tafel te gooien en hier iets mee te doen.

Dit ben je

  • De juiste mentaliteit om je door te ontwikkelen in deze functie;
  • Ervaring met bouwkunde en/of techniek is geen vereiste maar wel een pré, affiniteit heb je wel nodig;
  • Verder zoeken we een gezellige collega die een goede sfeer met zich meebrengt;
Je woont in de regio tussen Roosendaal, Breda, Waalwijk en/of Tilburg.

Hier ga je werken

Onze klant is een mooi familiebedrijf in de regio West-Brabant waar in een klein team op kantoor wordt gewerkt en voorbereid voor alles mensen die buiten aan de slag zijn. Hierbij vinden zij het belangrijk dat er een fijne en gezellige sfeer hangt op kantoor zodat iedereen met een glimlach naar zijn werk gaat.

Interesse?

Op het moment dat je deze full time functie ziet zitten en op de solliciteer knop hebt gedrukt en je cv mee hebt gestuurd zal je bij voldoende aanknopingspunten worden uitgenodigd voor een kennismaking bij ons op de vestiging. Tijdens dit gesprek kijk ik ook graag verder dan jouw cv om te bepalen waar jouw wensen en behoeftes liggen en of er eventueel ook andere vacatures zijn die in jouw straatje zouden kunnen passen. Daarna volgt altijd een kennismaking bij het bedrijf zelf en uiteraard een tweede gesprek en wellicht een arbeidsvoorwaardengesprek.

Voor vragen kun je mij altijd contacten!
Jean-Marie Frerichs
0612545344
jeanmariefrerichs@werktalent.com

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent