Commercieel medewerker

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Tilburg
Salaris € 1700,- tot € 2000,- per maand
Direct naar:
Werk je normaal gesproken in de horeca maar zit je nu thuis... Wij helpen jou graag verder met het zoeken van een nieuwe uitdaging! Mocht je er niet uitkomen, bel/mail of app ons gerust.

Over de functie

Als klantadviseur bij Vodafone werkt je op de locatie in Tilburg.Bestaande klanten bellen joumet de vraag over een van hun abonnementen. Je gaat het gesprek met de klant aan over hun abonnement, je hebt de adviserende rol voor de klant, jij denkt dus met de klant mee. Omdat er veel verschillende aanbiedingen zijn, kijk je welke het beste past. Er is ook sprake van aanpassingen, wanneer jij denkt dat het of voordeliger of beter is, kijk je dit samen met de klant mee voor de beste oplossing. Je wilt tenslotte dat je klant na het gesprek tevreden ophangt. De eerste twee weken zal je een training krijgen, dit wordt op locatie of via Microsoft Teams gedaan. Je leert hier meer over de aanbiedingen, eventuele aanpassen, het te woord staan van klanten en nog veel meer. Maar je leert het meeste in de praktijk, denk hierbij aan het systeem waar ze mee werken, administratieve werkzaamheden etc.

Wat je niet gaat doen;
Wat wij belangrijk vinden is dat je mensen niet "lastig" gaat vallen met producten die ze niet nodig hebben. Je bent tenslotte een klantenservice medewerker die graag de beste service verleent.

Wat wij bieden

 • Ontvang bonussen tot €500,- EXTRA per maand
 • Je komt te werken in een dynamisch en gezellig team
 • Een gratis fitness abonnement via WerkTalent bij een moderne gym die 24/7 geopend is.
 • Reiskostenvergoeding
 • Elke donderdag ontvang je salaris
 • Een fulltime of parttime job, wat voor jou het beste uitkomt
 • Je hebt kans op een vast dienstverband

Wat wij vragen

 • Je bent tussen de 16 en 40 uur beschikbaar
 • Het is van belang dat je volledig beschikbaar bent in de trainingsperiode volgens de trainingsvormen
 • Je wilt graag leren
 • Je vind het niet erg om eens in de 3 weken op een zaterdag te werken
 • Je bent woonachtig in de omgeving van Breda, Den Bosch, Tilburg of Waalwijk

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever helpt graag bij het verbeteren van de tevredenheid en loyaliteit van uw patiënten, pendelaars, consumenten of werknemers. Zij zitten op meerdere locatie, namelijk in: Almere, Amersfoort, Enschede, Hilversum, Maastricht, Rotterdam, Tilburg en Zwolle.

Solliciteren

Heb je de match gevonden? Dan stellen we je voor bij onze opdrachtgever, plannen we de gesprekken voor je in en begeleiden je tot het tekenen van je contract en ver daarna.

Mocht je nog vragen hebben, neem gerust contact met mij op. Dat kan via: 06 – 13 99 60 27 of mail naar: maritschalken@werktalent.com

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent