Commercieel medewerker

Opleidingen HBO
Dienstverband Vast
Standplaats Gorinchem
Salaris € 2400,- tot € 3300,- per maand
Direct naar:
Haal jij ook voldoening uit het ondersteunen van je collega's en wil jij ook graag onderdeel zijn van een familiebedrijf? Reageer dan direct!

Over de functie

Voor onze opdrachtgever ben jij als commercieel administratief medewerker verantwoordelijk voor diverse werkzaamheden ter ondersteuning op de commerciële afdeling en help je de sales engineer en accountmanager in hun taken. Jouw taken bestaan uit het uitwerken van offertes en het beantwoorden van uiteenlopende telefonische vragen van nieuwe en bestaande klanten over onze producten en diensten. Ook bel je klanten actief na en houd je ons CRM-systeem volledig up-to-date. Hierin verwerk je klantgegevens, orders en facturen. Je denkt mee over commerciële ontwikkelingen met betrekking tot (potentiële) klanten.

Wat wij bieden

Onze opdrachtgever is een familiebedrijf, zij werken samen met veel plezier aan een goede toekomst. Duurzaamheid, werkplezier en gezondheid staat dan ook hoog in het vaandel, waardoor er regelmatig leuke uitjes en borrels worden georganiseerd. Daarnaast bieden wij:

 • Een uitdagende full time baan met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd;
 • Een marktconform salaris volgens cao metaal en techniek wat afhankelijk is van jouw ervaring en leeftijd;
 • Bij aanvang een contract voor bepaalde tijd direct in dienst bij onze opdrachtgever;
 • 25 vakantiedagen;
 • 13 atv-dagen;
 • Mooie secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een winstuitkering;
 • Een zelfstandige functie in een betrokken team, waarbij jouw bijdrage erg wordt gewaardeerd;
 • Mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen door het volgen van opleidingen, cursussen en coaching van je leidinggevende.

Wat wij vragen

Onze opdrachtgever vind het belangrijk dat de nieuwe collega een dienstverlenende instelling heeft, wat inhoudt dat jij sterk klantgericht te werk kan gaan en je oprecht in de klant kan verplaatsen. Ook is het belangrijk dat jij:

 • Bouwkundig inzicht hebt;
 • Zelfsturend bent, jij kan goed het overzicht gehouden en blijft servicegericht onder druk;
 • De Nederlandse taal goed beheerst in spreek- en schrijfvaardigheid, beheersing van andere talen is een pre;
 • In de omgeving van Gorinchem woont;
 • Beheersing van Exact is een pre;
 • Jij bent de brug tussen de commerciële afdeling en de engineers, hier heb jij ervaring in en dit is te zien door een combinatie van jouw opleiding en werk/stage verleden.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een productiebedrijf en kennisorganisatie, gelegen langs de A15 in Gorinchem, in de driehoek van Breda, Rotterdam en Utrecht. Zij bieden de meest innovatieve, hoogwaardige en duurzame totaaloplossingen op het gebied van geluidsbeheersing, deuren en gevels. Hun doel is om een veilige, gezonde en comfortabele leefomgeving te creëren door iedere vorm van geluidsoverlast te reduceren en gewenst geluid tot een beleving te maken. Door hun geïntegreerde productie kunnen zij projecten van A tot Z ontwerpen en opleveren.

Solliciteren

Onze klant heeft de zoektocht naar hun commercieel administratief medewerker uitbesteed aan WerkTalent Gorinchem. In deze coronatijden zal de eerste kennismaking digitaal zijn. In dit gesprek zullen wij uitgebreid ingaan op jouw wensen, ambities en de mogelijkheden die WerkTalent jou te bieden heeft.

Mochten wij beide een klik zien met onze opdrachtgever, stellen wij jou met veel plezier voor aan onze contactpersoon, deze gaat dan ook graag een gesprek aan en na een eventueel tweede gesprek ondersteunen wij jou graag bij de onderhandelingen.

Is je interesse gewekt en wil je eens kennis maken of wil je direct solliciteren? Bel of app dan naar: 06-41277513 of mail naar bartschobben@werktalent.com

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent