Productiemedewerker Lakstraat

Opleidingen LBO
Dienstverband Vast
Standplaats Apeldoorn
Salaris € 1900,- tot € 2400,- per maand
Direct naar:
Een stabiele licht technische productiebaan voor een betrouwbare en positief ingestelde kracht met een stabiel werkverleden!

Dit ga je doen

Voor deze baan hoef je geen ervaring met een lakstraat of coatings te hebben, als je maar open staat om te leren en graag de handen uit de mouwen steekt. Binnen ons bedrijf hebben we diverse machines waarmee we bewerkingen op metaal uitvoeren zoals ponsen, slijpen, buigen, puntlassen en knippen. In de lakstraat worden deze producten voorzien van verschillende coatings, om de producten een bepaalde krasvastheid of kleur te geven. We zoeken bij voorkeur iemand die technische affiniteit heeft en die een verantwoordelijke persoonlijkheid heeft, snel dingen oppakt en snel het voortouw neemt. Als je bijvoorbeeld BBL hebt gedaan of wilt doen, of operator bent geweest of in de logistiek zoals heftruckchauffeur of magazijnmedewerker, of technisch werk hebt gedaan, kun je ook reageren. Het is een fulltime dienstverband dat uitmondt in een vast dienst dienstverband voor onbepaalde tijd. Je werkt full time in dagdienst, heel soms kan nachtdienst ook als jij dat zelf wilt, en samen met zo'n 35 collega's in het bedrijf doen we dagelijks ons best om de klant mooie producten te bezorgen en zelf met plezier te werken.

Dit krijg je

Hier vind je niet alleen 'een andere baan', maar ook een toekomst. Een plek waar je dag in dag uit, jaar in jaar uit met plezier naartoe gaat. Waar jij het beste van jezelf geeft. Niet omdat het moet, maar omdat je dat wilt. En omdat je het terugkrijgt. In de basis zijn de arbeidsvoorwaarden die bij de functie horen:

  • Salaris van € 1.900,- tot € 2.500,- per maand
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een goede sfeer
  • Stabiliteit, fijn werk, een fijne werkomgeving en een mooie full time baan / vaste baan / vast werk
  • Een mooie baan die uitmondt in een contract voor onbepaalde tijd

Dit ben je

We zoeken een stabiele, verantwoordelijke medewerker met technische affiniteit uit de buurt van Zwolle, Apeldoorn, Almelo, Hoogeveen, Emmeloord. Iemand die graag de verantwoordelijkheid neemt en goed voor en met anderen kan werken. Samengevat:

  • Verantwoordelijk, prettig in de omgang en niet te veel verschillende baantjes gehad
  • Uit de omgeving Zwolle - Kampen - Meppel - Ommen - Deventer - Epe
  • Technische ervaring, hobby's of affiniteit

Hier ga je werken

Binnen ons bedrijf maken we met zo'n kleine 40 medewerkers metalen producten die vooral in gebouwen worden gebruikt. We bewerken het metaal, bijvoorbeeld knippen en buigen, ponsen en zetten, en we voorzien het van een stevige coating zodat het goed bestand is tegen krassen en weersinvloeden. We vinden het belangrijk dat iedereen bij ons met plezier naar zijn werk gaat. Instelling en betrouwbaarheid zijn belangrijker dan ervaring. Kom gerust eens kennismaken, als je vindt dat dit bij je past!

Interesse?

Wil je meer informatie over deze vacature of wil je direct solliciteren? Reageer dan eerst op de vacature via de sollicitatieknop. Je kunt daarnaast voor vragen ook contact opnemen met ralf via ralfnieuwenhuis@werktalent.com of via 06-33141705. Het praat voor ons gemakkelijker als we je cv kunnen inzien, dus als je vragen hebt stuur dan s.v.p. ook je cv eerst even door. Ik kijk uit naar je reactie!

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent