Monteur Technische Dienst (3x)

Opleidingen LBO
Dienstverband Vast
Standplaats Zwolle
Salaris € 3000,- tot € 4000,- per maand
Direct naar:
3 mooie TD vacatures in omgeving Harderwijk - Zwolle - Hoogeveen - Emmen!

Dit ga je doen

Binnen drie van onze locaties waar we betonproducten produceren zijn technische vacatures ontstaan, voornamelijk door leeftijdgebonden uitstroom van medewerkers.
In de fabriek is het de zeer belangrijke taak aan onze monteurs om storingen zo snel mogelijk te vinden en op te lossen en natuurlijk te voorkomen. Om deze reden zoeken we drie technische toppers, die naast kennis van fabrieksautomatisering en elektra ook aanverwante technieken zoals werktuigbouw beheersen. Het werk bij ons is afwisselend en interessant en je bent continue bezig!

Jouw werkzaamheden:

 • Technisch ondersteunen van productiemedewerkers indien nodig
 • Aanpakken van storingen op elektrotechnisch, procestechnisch en mechanisch gebied
 • Onderhouds-, reparatie-, en nieuwbouwwerkzaamheden aan fabrieksautomatisering, machines, installaties, gebouwen en terreinen
 • Installeren / aanpassen van installaties t.b.v water, lucht en verwarming
 • Meedenken en verbetervoorstellen doen en uitvoeren t.b.v. proces en machines

Dit krijg je

Bij ons kom je terecht in een fijn team, waarin ad hoc werk en vooruit denken een fijne combinatie vormen. Je verdient een goed salaris en krijgt de ruimte om cursussen te volgen als je daar behoefte aan hebt. Kort gezegd:

 • Een prima salaris (eventueel aangevuld door toeslagen, als je op de locatie werkt waar ploegendiensten zijn)
 • Een fijne werksfeer en interessant fulltime werk
 • Vast werk gericht op een contract voor onbepaalde tijd met een zeer mooie toekomst
 • Een werkomgeving waar je met plezier naartoe gaat en waar je gewaardeerd wordt!

Dit ben je

Wij zoeken een monteur die toe is aan een full time volgende stap. Die wil werken bij een bedrijf dat zijn/haar inzet waardeert en beloont en zich langzaam verder wil blijven ontwikkelen. Jouw profiel:

 • MBO Elektrotechnische opleiding of gelijkwaardig
 • Een (STABIELE :-) werkervaring als allround storingsmonteur binnen een productiebedrijf (dat mag ook vanuit food / pharma / plastic / hout / metaal / e.d. zijn)
 • Positieve instelling, verantwoordelijkheidsgevoel en woonachtig in het gebied tussen Almere, Harderwijk, Amersfoort, Apeldoorn, Almelo, Emmen en Zwolle

Hier ga je werken

Vanuit diverse locaties produceren we betonnen en stenen producten waarmee huizen en gebouwen gebouwd worden. We doen dat met hechte teams en vanuit de gedachtengang dat zowel de klant als onze medewerkers dagelijks blij met ons moeten zijn. Heb jij een gedegen achtergrond in elektrotechniek en of werktuigbouwkunde en een positieve instelling, dan zien we erg graag jouw sollicitatie binnenkomen.

Interesse?

Onze klant heeft de werving voor deze functie(s) uitbesteed aan WerkTalent Zwolle.

Wilt u voor deze functie solliciteren, dan kunt u dat doen via de sollicitatie-knop. Voor meer informatie, vragen of om direct uw cv toe te sturen kunt u contact opnemen met Joon de Berg via joondeberg@werktalent.com of via 06-13189847.

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent