Meewerkend voorman Lakstraat

Opleidingen Basisonderwijs
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Nijmegen
Salaris € 1900,- tot € 2400,- per maand
Direct naar:
Een werkgever die gaat voor de lange termijn, écht gewaardeerd worden als mens en begeleiden/aansturen van 2 collega's. Spreekt jou dit aan? Lees dan snel verder!

Over de functie

In deze functie ben jij het aanspreektpunt van de lakstraat afdeling. Jij zorgt ervoor dat de productie doorgaat en wanneer je merkt dat het niet loopt zoals het moet lopen, dan spring jij in. Voor deze baan hoef je geen ervaring te hebben op een lakafdeling of met coatings, de motivatie en de wil om jouw handen uit de mouwen te steken is wel een must!

Dit bedrijf produceert stalen kozijnen. De lakstraat is het laatste station waar de kozijnen aankomen nadat ze alle afdelingen zijn langs gegaan. De producten worden op de lakstraat voorzien van een coating om een bepaalde kasvastheid of kleur te geven. De werkzaamheden op deze afdeling bestaat uit het op- en afhangen van de kozijnen aan de rails. De rails begeleidt de producten door de lakstraat waar ze machinaal gecoat en gedroogd worden. Jij bent daarom dan ook niet zelf bezig met het coaten/lakken. Nadat de producten gecoat zijn, controleer jij of jouw collega's de producten op de kwaliteit. En in geval van storingen, dan spoor en los jij ze op.

Op deze afdeling werken 2 collega's. Jij zal hen aansturen en het proces in de gaten houden. Zoals eerder genoemd is technische ervaring geen eis. Ben je heftruckchauffeur, logistiek medewerker, productiemedewerker, horeca medewerker, medewerker groenvoorziening geweest of een totaal ander beroep maar ben je toe aan iets nieuws? Dan ben je van harte welkom om te reageren! Het bedrijf leert jou graag het vak en je krijgt hiervoor alle ruimte.

Wat wij bieden

Hier vind je niet alleen 'een andere baan', maar ook een toekomst. Een plek waar je dag in dag uit, jaar in jaar uit met plezier naartoe gaat. Waar jij het beste van jezelf geeft. Niet omdat het moet, maar omdat je dat wilt. En omdat je het terugkrijgt. In de basis zijn de arbeidsvoorwaarden die bij de functie horen:

  • salaris van € 1.900,- tot € 2.500,- per maand
  • goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een goede sfeer
  • stabiliteit, fijn werk, een fijne werkomgeving en een mooie full time baan / vaste baan / vast werk

Wat wij vragen

We zoeken een stabiele, verantwoordelijke medewerker met technische affiniteit uit de buurt van Veghel - Uden - Cuijk - Boxmeer - Venray. Iemand die graag de verantwoordelijkheid neemt en goed voor en met anderen kan werken. Samengevat:

  • Verantwoordelijk, prettig in de omgang en niet te veel verschillende baantjes gehad
  • Uit de omgeving Nijmegen - Oss - Den Bosch ('s-Hertogenbosch) - Eindhoven - Helmond - Venray
  • Technische ervaring, hobby's of affiniteit
  • Jij spreekt de Nederlandse taal uitstekend

Over het bedrijf

Binnen ons bedrijf maken we met zo'n kleine 40 medewerkers metalen producten die vooral in gebouwen worden gebruikt. We bewerken het metaal, bijvoorbeeld knippen en buigen, ponsen en zetten, en we voorzien het van een stevige coating zodat het goed bestand is tegen krassen en weersinvloeden. We vinden het belangrijk dat iedereen bij ons met plezier naar zijn werk gaat. Instelling en betrouwbaarheid zijn belangrijker dan ervaring. Kom gerust eens kennismaken, als je vindt dat dit bij je past!

Solliciteren

Dit bedrijf heeft de zoektocht naar deze functie in handen gelegd van WerkTalent Nijmegen.

Het eerste gesprek zal daarom met ons van WerkTalent zijn. We bespreken dan jouw wensen, ambities en uiteraard de functie en organisatie. Vervolgens introduceren we je bij het bedrijf, plannen we de gesprekken voor je in en begeleiden wij je door de gehele procedure. Maar de begeleiding stopt niet als je bent gestart... Nee, WerkTalent is er ook voor je tijdens en ná de opdracht. Wij werken graag mee aan jouw persoonlijke ontwikkeling en kijken dan ook met jou mee als er behoefte is voor een opleiding of cursus. En stopt de opdracht helaas? Dan helpen wij jou gewoon weer direct aan een nieuwe functie!

Dus wil jij meer weten over deze functie? Ben jij nieuwsgierig? Schroom niet en neem contact met mij op!

Bel, mail of WhatsApp: romanavanerp@werktalent.com of 06-13240667

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent