Parttime Chef naaiatelier

Opleidingen LBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Gouda
Salaris € 1800,- tot € 2000,- per maand
Direct naar:
Heb je ervaring met het produceren van gordijnen en zoek je een parttime vaste baan binnen een gezellig bedrijf?

Over de functie


Je houdt je bezig met het opmeten en produceren van theater textiel.

Daarnaast maak je de planning en schrijf je de werkbonnen en geef je leiding aan het team. Het gaat om een parttime functie met uitzicht op een vast contract.

Wat wij bieden

Je komt te werken binnen een gezellig familie bedrijf. De eerste zes maanden werk je op uitzendbasis, na deze periode zal de opdrachtgever je zelf in dienst nemen. 
 

Wat wij vragen

Ervaring met een industriele naaimachine als coupeuse of naaister en ervaring met het geven van leiding aan een team. Daarnaast is het prettig als je uit de buurt komt.

Over het bedrijf

Je komt te werken binnen een bedrijf dat al jaren bestaan en een goede naam heeft in de theater wereld. Je komt terecht binnen een hechtteam waar je met elkaar werkt aan het beste resultaat. Vanuit Waddinxveen, Gouda, Zoetermeer en Rotterdam is het bedrijf goed te bereiken met eigen vervoer.

Solliciteren


Heb je ervaring als coupeuse en heb je leidinggevende ervaring en ben je handig met een naaimachine stuur dan je CV naar saschabakker @werktalent.com of bel voor meer informatie naar 06-44524782 of naar kantoor 0180-767001

Deel via social media:
Sascha Bakker

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent