Allround Bedrijfswageninrichter

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Dordrecht
Salaris € 1800,- tot € 2600,- per maand
Direct naar:
Heb jij twee rechterhanden, verstand van elektronica en ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder!

Dit ga je doen

Je zult je bezig houden met het compleet op maat inrichten van diverse bedrijfswagens. Hoe ga je dit doen? Aan de hand van tekeningen zul je de bedrijfswagen inrichten, dit is o.a. het inbouwen van kasten-en ladensystemen (Bott), dubbele cabine’s, omvormers, compressoren, standkachels en tweede accu’s.

Daarnaast houd je je bezig met het betimmeren van vloeren en zijwanden. Je bent zelf verantwoordelijk voor de gehele inrichting en zult hierbij zowel de elektra als het houtwerk installeren. Kortom, jij maakt de hele inrichting van de bus zodat je trots kunt zijn op het eindresultaat! Beschik jij (nog) niet over deze kennis? Geen zorgen, door onze interne begeleiding en opleidingen brengen wij jou deze kennis bij.

Dit krijg je

Bij onze klant kom je te werken in een enthousiast en collegiaal team. Naast een serieuze werkhouding vinden zij de sfeer erg belangrijk. Werken moet tenslotte leuk zijn! Als je bent aangenomen zul je deelnemen aan hun introductieprogramma met andere nieuwe collega’s, zo voel jij je snel thuis binnen onze organisatie!

Daarnaast kun je bij ons natuurlijk rekenen op:

  • een salaris passend bij jouw ervaring en scholing;
  • Fulltime baan;
  • trainingen en goede begeleiding van jouw collega’s;
  • bij goed functioneren kans op een vast contract bij de klant.

Dit ben je

Uiteraard hoeven we je niet te vertellen dat je 2 rechterhanden hebt en gek bent op techniek. Je wilt graag leren hoe je bedrijfswagens inricht om er zo voor te zorgen dat onze klanten tevreden zijn. Wil jij onze nieuwe bedrijfswageninrichter worden? Dan vragen wij ook:

  • MBO werk- en denkniveau;
  • interesse in techniek en elektronica;
  • bereidheid om nieuwe dingen te leren.

Hier ga je werken

Het bedrijf heeft meerdere locaties binnen de regio Zuid-Holland. Je komt te werken op de vestiging in Dordrecht nabij Rotterdam. Er werken in totaal ruim 550 collega’s. Onder de opdrachtgever vallen diverse bedrijven met ieder hun eigen specialiteit. Zo kunnen zij hun klanten volledig ontzorgen op het gebied van automotive. Door de grootte en de diversiteit van het bedrijf kun je veel leren op het gebied van automotive, zijn er genoeg doorgroeimogelijkheden en kun je jezelf constant blijven ontwikkelen.

Interesse?

Is deze functie op jouw lijf geschreven? Solliciteer dan direct!

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent