Robot Operator

Opleidingen LBO
Dienstverband Tijdelijk contract
Standplaats Katwijk
Salaris € 2300,- tot € 2500,- per maand
Direct naar:
Nieuwe logistieke systemen, orderpicken en verdelen van goederen machinaal! Wil jij met de toekomst werken?

Dit ga je doen

Als Robot operator kom je te werken op de afdeling logistiek. De laatste jaren heeft dit bedrijf geïnvesteerd in een state of the art logistiek Verdeelsysteem. Je gaat werken met nieuwe machines en helpt deze te optimaliseren.

Jouw belangrijkste taak is dat je controles uitvoert op de verdeelmachines en kijk je of de robots goed hun werk doen. Bij afwijkingen, zorg jij ervoor dat de producten op de juiste plaats worden gezet. Daarnaast los je kleine storingen zelfstandig op en weet je bij een grotere storing de TD snel te bereiken.

Daarnaast heb je coördinerende rol met betrekking tot de logistieke medewerkers, jij zorgt er voor dat het proces soepel verloopt, de taken worden uitgevoerd en dat er een goede sfeer heerst.

Al met al een zeer uitdagende baan, waarbij je meedenkt in het proces, je gewaardeerd wordt als je met oplossingen komt! Logistieke werkzaamheden zullen de komende jaren gaan veranderen! Wil jij hier nu al mee beginnen.

Dit krijg je

Het harde werken wordt beloond;

 • Salaris € 2300 - € 2700 inclusief ploegentoeslag
 • Een werkplek die in beweging is, waar geïnvesteerd wordt in mens en machine
 • Team enthousiaste collega' s, die streven naar de perfectie van de verdeelmachine
 • Reiskosten vergoeding a € 0.19 na 10 KM
 • Een tijdelijk dienstverband met urengarantie, binnen 6 maanden een contract bij je werkgever
 • 38 uur per week, volgens ploegenrooster, weekendwerk is onderdeel van het rooster, er zijn ochtenddiensten en middag/avond diensten.
 • meer informatie over het ploegenRooster tel 06-12762049, of stuur een appje
 

Dit ben je

Wij vragen:

 • Ervaring in een logistieke omgeving
 • Affiniteit met techniek en computersystemen
 • Bereid tot het werken in ploegendienst
   

Hier ga je werken

Onze opdrachtgever is een specialist in groenten en fruit. 150 jaar geleden is het bedrijf ontstaan in een kleine schuur met één product. De organisatie kent nu meer dan 950 medewerkers en is nog steeds groeiende. Je komt te werken in een leuk, betrokken en enthousiast team met een informele werksfeer. Het bedrijf is gevestigd nabij Leiden en is dus goed aan te rijden vanuit Den Haag, Amsterdam en Alphen aan den Rijn.

Interesse?

Ben jij enthouasist! Solliciteer meteen, ik nodig jouw daarna uit op onze vestiging te Leiden en ga deze functie met je doornemen. In het gesprek krijgen we een goed beeld van jouw wensen en zullen we de juiste match kunnen maken. Wij begeleiden jou tijdens de sollicitatieprocedures en hebben als doel jou een baan te bezorgen!

Heb je vragen of wil je direct contact, bel of app Brandon op 06 -12762049

Durf jij deze toekomst baan aan!

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent