Operator Potgrond

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Vast
Standplaats Monster
Salaris € 2200,- per maand
Direct naar:
Wil jij graag werken in de Tuinbouw als Procesoperator?

Dit ga je doen

In ons huidige proces ben jij als procesoperator dé schakel. Jouw verantwoordelijkheid bestaat uit het goed laten draaien van onze machines en eventuele storingen. Wanneer je deze storingen niet zelf kan oplossen schakel je de Technische Dienst in. Jouw dagelijkse taken zijn het instellen, bedienen en waar nodig corrigeren van onze machines. Ook houd jij de werkplaats schoon en geordend.

Bij deze functie is het mogelijk dat je vies wordt, doordat de plantpluggen die wij maken uit substraat, grond en water bestaan. Verder is het werk niet fysiek, maar sta je wel de hele dag op je benen. Onze dagen zijn van 06.00 t/m 16.00 uur, hierdoor weten onze klanten ons te vinden.

Dit krijg je

Je komt terecht in een gezellige werksfeer met enthousiaste collega's. Je gaat fulltime aan de slag (40 uur) en krijgt vast werk. Je kunt een startsalaris verwachten van €2100 bruto per maand. Na de uitzendperiode kun je een contract bij onze organisatie verwachten.

Dit ben je

Wij zoeken iemand met een goed en gezonde dosis WerkTalent. Je bent full time beschikbaar en bereidt om veel uren te maken (45+). Ook ben je handig en/of licht technisch ingesteld. Verder beheers je goed de Nederlandse taal.

Hier ga je werken

Onze organisatie houdt zich bezig met het ontwikkelen, produceren en verkopen van plantpluggen voor de glastuinbouw. Wij leveren dit product aan onze afnemers met specifieke wensen af, zodat elke stek, de juiste voedingsmiddelen krijgt om goed te kunnen ontwikkelen.

Ons kantoor met productielocatie bevindt zich in het Westland (in de buurt van Den Haag, Delft en Rotterdam) en is ter uitbreiding van ons huidige team op zoek naar een zelfstandige machine operator. Je komt te werken in een omgeving met grond, water en modder, houdt dus rekening met het feit dat schone kleren, niet schoon blijven!

Interesse?

Dit bedrijf heeft de werving en selectie toevertrouwd aan WerkTalent. Ben je enthousiast geworden van deze vacature? Druk dan op de sollicitatie knop en upload je CV. Sollicitaties kunnen worden gericht aan Semi Güngör. Hij beoordeeld jouw sollicitatie en neemt graag contact met je op!

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent