Proces operator

Opleidingen LBO
Dienstverband Tijdelijk contract
Standplaats Leiden
Salaris € 2300,- tot € 2500,- per maand
Direct naar:
Dynamiek, nieuwe omgeving, nieuw pand

Dit ga je doen

Als proces operator kom je te werken in een geheel nieuw pand met een nieuw machine park. Momenteel wordt er een nieuw pand gemaakt met een grote van 30000m2.

Je bent voornamelijk bezig met het instellen van de machine, na het installen van de machine zal je ervoor zorgen dat dit proces vlekkeloos loopt door het proces te bewaken. Je zorgt ervoor dat er geen storingen komen, mochten deze wel voorkomen zal je dit verhelpen! Mocht deze storing te groot zijn, schakel je snel de TD in!

Al met al een nieuwe uitdaging waarbij je tijd nooit stil zal staan, bij een organisatie die groot is en nog steeds blijft groeien binnen de voedingsmiddelen industrie.

Dit krijg je

  • Salaris € 2300 - € 2700 inclusief ploegentoeslag
  • Een werkplek die in beweging is, waar geïnvesteerd wordt in mens en machine
  • Team enthousiaste collega' s, die streven naar de perfectie van de verdeelmachine
  • Reiskosten vergoeding a € 0.19 na 10 KM
  • Een tijdelijk dienstverband met urengarantie, binnen 6 maanden een contract bij je werkgever
  • 38 uur per week, volgens ploegenrooster, weekendwerk is onderdeel van het rooster, er zijn ochtenddiensten en middag/avond diensten.
  • meer informatie over het ploegenRooster tel 06-12762049, of stuur een appje
 

Dit ben je

Je staat ervoor open om te werken in ploegendienst
Je hebt ervaring met machines en/of processen
Je bent Nederlandsetaal machtig

Hier ga je werken

Onze opdrachtgever is een specialist in groenten en fruit. 150 jaar geleden is het bedrijf ontstaan in een kleine schuur met één product. De organisatie kent nu meer dan 1000 medewerkers en is nog steeds groeiende. Je komt te werken in een leuk, betrokken en enthousiast team met een informele werksfeer. Het bedrijf is gevestigd nabij Leiden en is dus goed aan te rijden vanuit Den Haag, Amsterdam en Alphen aan den Rijn.

Interesse?

Ben jij enthousiast? Solliciteer meteen, ik nodig jouw daarna uit op onze vestiging te Leiden en ga deze functie met je doornemen. In het gesprek krijgen we een goed beeld van jouw wensen en zullen we de juiste match kunnen maken. Wij begeleiden jou tijdens de sollicitatieprocedures en hebben als doel jou een baan te bezorgen!

Heb je vragen of wil je direct contact, bel of app Brandon op 06 -12762049

Durf jij deze toekomst baan aan!?

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent