Monteur buitendienst

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Breda
Salaris € 1800,- tot € 2400,- per maand
Direct naar:
Buiten aan de slag als monteur, regio Breda. In het bezit van een rijbewijs. Salaris 1800/2400. Fulltime aan de slag in dag dienst. Overwerk niet aan de orde.

Dit ga je doen

Jij gaat fulltime aan de slag als monteur in de buitendienst. Je werkt veel bij mensen thuis waar je bezig bent met zonneschermen, screens of nieuwe overkappingen voor in de tuin. Met jouw collega's ga jij fulltime aan de slag om dit te monteren. Tijdens het monteren komt de klant wel eens kijken hoe het gaat, ga dan ook het gesprek aan met jouw klant en geef waar nodig zelf advies!
Het kan voorkomen dat je bezig bent met het monteren van een screen op de zolder, hoogtevrees hebben is dan ook geen optie.
Tijdens jouw werkzaamheden ben je altijd buiten bezig, in de stromende regen natuurlijk niet want je werkt ook met elektrische apparatuur maar in de regel ben je altijd buiten!
Overwerken is niet aan de orde, je werkt in dagdienst en bent lekker op tijd thuis!


Dit krijg je

+ Een gezellig team
+ Uitdagende job
+ Afwisselend werk
+ Kans op doorgroeien
+ Veel contact met je klanten

Dit ben je

  • Rijbewijs is een must!
  • Communicatief goed
  • Geen hoogtevrees
  • Altijd buiten aan het werk

Hier ga je werken

Al 20 jaar lang een specialist in de regio. Van zonwering tot screens en van overkapping tot garagedeur voor de regio Breda. Voor zowel particulieren als Horeca bedrijven hebben we de ideale oplossing om u of uw klanten te beschermen tegen zon, regen of wind.

Interesse?

Ben jij na het lezen van deze vacature enthousiast geworden? Reageer dan direct door op 'solliciteren' te drukken en stuur je cv met motivatie op. Dan nemen wij z.s.m. contact met je op!

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent