Magazijnmedewerkers metaal

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Bergeijk
Salaris € 1800,- tot € 2150,- per maand
Direct naar:
Heb jij ervaring in de metaalindustrie? Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan hebben wij een leuke full time baan voor jou! Jij zorgt ervoor dat je collega's tijdig worden voorzien van de juiste materialen.

Dit ga je doen

Als magazijnmedewerker ben je verantwoordelijk voor de organisatie van het magazijn of de opslagplaats voor de goederen. Je bent bezig met de in- en uitvoer van goederen en meestal ben je ook verantwoordelijk voor het laden en lossen van goederen. Je bent bezig met het opstellen van documenten en je moet de gegevens over de goederen invoeren in de computer met behulp van speciale computerprogramma's.
Soms kan het ook voorkomen dat je de administratie van de aangekochte en verkochte goederen verzorgd. Je kunt veel contact met klanten en de leveranciers hebben, zowel intern als extern.

Bij deze opdrachtgever van ons gaat het om de metaalindustrie. Tot jouw werkzaamheden hier behoren o.a.:
 • Zelfstandig verwerken van orders
 • Uitgifte van goederen
 • Inboeken van leveringen
 • Waarborgen van veiligheid en netheid in het magazijn
 • Controle van de voorraad
 • Oog en aandacht voor het het verbeteren van werkprocessen

Dit krijg je

Bij onze opdrachtgever kun jij en ga jij vaak dus ook voor langere tijd aan het werk. Je komt te werken in een moderne productiehal samen met gemotiveerde collega’s. Het werkaanbod is uitdagend en wisselend, zowel in producten als in aantallen.
Daarnaast mag je op het volgende rekenen:
 • Uiteraard een prima salaris tussen €1.800 en €2.150 bruto per maand
 • Een fulltime contract (40u per week)
 • Met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd
 • Vast werk voor lange termijn

Dit ben je

Om een vliegende start te maken in deze baan, beschik je over een actieve houding en een enthousiaste instelling.
Je bent iemand die het werk ziet en graag aanpakt! Verder vindt onze opdrachtgever het volgende belangrijk:
 • Je beschikt over minimaal MBO niveau 2/3
 • Enige kennis van geautomatiseerde logistieke systemen en werkervaring in een magazijn
 • Je bent woonachtig in de regio Eindhoven, Bladel, Eersel, Bergeijk, Waalre of Veldhoven
 • Ervaring met het werken met een elektrische palletwagen (EPT) is een voordeel
 • Je spreekt goed Nederlands en begrijpt dit ook
 • Je vindt de klant belangrijk, kunt zelfstandig werken en goed communiceren

Hier ga je werken

Deze opdrachtgever heeft zich sinds de oprichting in 1970 continu ontwikkeld. Begonnen als specialist in het bewerken van dun plaatstaal en licht constructiewerk zijn wij uitgegroeid tot een sterke toeleveringspartner voor veel klanten in binnen- en buitenland. Het leveren van een diversiteit aan metalen producten in grote en kleine series vormt nog steeds de basis, maar wij kijken ook graag verder. Naast een modern machinepark in moderne productiehallen beschikt deze opdrachtgever over een grote mate van vakmanschap. Dit zorgt ervoor dat zij in staat zijn om zowel eenvoudige als complexe projecten in een korte tijd te realiseren. Deze producten vind je onder andere terug in de petrochemische-, reprografische-, en high-tech industrie, machinebouw, etc.

Inmiddels zijn ze met ruim 170 collega’s aan het werk op 2 locaties in de regio Eindhoven. Het personeelsbestand is divers opgebouwd: medewerkers uit België en Nederland, mannen en vrouwen, jongeren en ouderen.
Ze hebben ontwikkeling hoog in het vaandel staan; daartoe werken ze samen met Brainport Industries College (BIC) en zijn ze een erkend leerbedrijf zodat ze ieder jaar verschillende stagiaires en BBL-ers een plek kunnen geven om de praktijk te leren.
Onze opdrachtgever voelt zich maatschappelijk betrokken en geeft daarom ook medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt graag een plek.

Interesse?

Onze opdrachtgever heeft de zoektocht naar Magazijnmedewerkers in handen gelegd van WerkTalent Eindhoven. Het eerste gesprek zal daarom met ons van WerkTalent zijn. We bespreken tijdens dit intakegesprek jouw wensen, ambities en uiteraard de functies en organisaties. Bij een positieve uitkomst introduceren we je bij onze opdrachtgever, plannen we de gesprekken voor je in en begeleiden wij je door de gehele procedure.

Pak jij deze kans met beide handen aan?
Solliciteer direct hieronder of bel even met onze vestiging Eindhoven via 040-303 0986. Je kunt mij ook bereiken via Whatsapp op 06-30099526!

Ik hoor graag van je!

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent