Kalibratie Medewerker - 3 ploegen

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Pernis Rotterdam
Salaris € 2200,- tot € 2500,- per maand
Direct naar:
Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging als kalibratie medewerker? Wil jij werken bij een unieke opdrachtgever? Heb jij daarnaast ook de ambitie om eventueel door te groeien naar een combinatiefunctie? LEES DAN VERDER!

Dit ga je doen

Als kalibratie medewerker/ metering engineer zal jij zorgdragen voor de kwaliteit van kalibraties, waaronder het aansluiten en tot stand brengen van de digitale communicatie van de flowmeters in de installatie van onze opdrachtgever.

Jouw taken bestaan uit:
 • Het beoordelen van de testopstelling, kalibratie resultaten;
 • Waar nodig het uitvoeren van nodige correcties in de software van de flowmeters die getest zijn;
 • Je draagt zorg voor het correct opstellen van kalibratie certificaten conform geldende regels;
 • Je bent het aanspreekpunt voor de technici van de klanten die de kalibraties bij ons beoordelen;
 • Je bewaakt de kwaliteit van de referentie meters en instrumentatie.
Het team is opgebouwd uit een controlroom operator, kalibratie medewerkers/metering engineer(s) en field mechanics. Onze opdrachtgever is op zoek naar een kalibratie medewerker die de ambitie en interesse heeft om uiteindelijk door te groeien naar een combinatiefunctie van operator/metering engineer. Wat houdt dit precies in? Naast de bovenstaande werkzaamheden zal jij als (combinatie) operator ook storingen gaan signaleren en rapporteren. Maar ook onderhoudswerkzaamheden uit gaan voeren. Wanneer je de stap maakt naar de combinatiefunctie, is er ook de mogelijkheid om mooie stappen in salaris te maken.

De werkzaamheden worden op dit moment uitgevoerd van maandag t/m vrijdag in een drie-ploegendienst. Week 1 ochtenddienst van maandag t/m vrijdag. Week 2 middagdienst van maandag t/m vrijdag en week 3 nachtdienst van maandag t/m donderdag. Echter wil onze opdrachtgever per mei 2022 overstappen naar de 5-ploegendienst. Dit zal betekenen dat je gemiddeld 33,3 uur werkt per maand en daarnaast een ploegentoeslag zal ontvangen in de toekomst.

Dit krijg je

 • Een bruto maandsalaris tussen de €2200,00 á €2500,00 bruto per maand o.b.v. ervaring;
 • Een fulltime functie in de 5 ploegendienst (33,3 uur per maand);
 • Ploegentoeslag tussen de 20% en 28,5% (nog te bepalen door de opdrachtgever);
 • Direct in dienst bij de opdrachtgever. Je krijgt dus van onze opdrachtgever direct een contract voor bepaalde tijd aangeboden;
 • Een goed inwerktraject door ervaren collega's die jarenlang in het vak zitten;
 • Doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie;
 • Standplaats: Vondelingplaat. In de buurt van Rotterdam/Pernis/Spijkenisse/Rhoon

Dit ben je

 • Je hebt een afgeronde VAPRO A/ VAPRO B/ VAPRO C opleiding/ een AOT/Procestechniek diploma of een diploma richting electronica/ meet- en regeltechniek;
 • Relevante werk of stage ervaring als E&I technicus/ meettechnicus/ operator of kalibratiemedewerker;
 • Affiniteit met digitale communicatie systemen;
 • Je bent in het bezit van eigen vervoer;
 • Je kan en wil graag in de 5 ploegen werken;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Hier ga je werken

Onze opdrachtgever is een van de grootste testcentra ter wereld voor het testen en kalibreren van hoge druk, industriële gas- en vloeistofmeters. Hiervoor is een procesinstallatie gebouwd waarin grote hoeveelheden aardgas en aardolie producten worden gecirculeerd in een “closed loop”. Wat deze installatie zo bijzonder maakt is, dat deze alle complexiteiten van een procesinstallatie kent, maar ook de specificaties van een laboratorium heeft. Klanten over de hele wereld brengen hun flowmeters naar onze opdrachtgever voor het testen en kalibreren van hun flowmeters.

Onze opdrachtgever is een kleine organisatie waarin pro-actieve mensen en goede ideeën een groot verschil kunnen maken. Alle werknemers zijn betrokken en hebben ook de ruimte om procesverbetering aan te dragen. Binnen de organisatie heb jij de kans om je echt te specialiseren in een hele mooie en vooral unieke markt. Ervaren collega's en interne trainingen/opleidingen zorgen ervoor dat jij een echte specialist in jouw vak zal worden.

Interesse?

Is dit DE job voor jou? Via de rode sollicitatie button kun je solliciteren op de functie. Vergeet niet om je CV toe te voegen en een korte motivatie waarom jij de geschikte kandidaat bent! Vragen? Bel naar 010-2437383 of stuur een mailtje naar bodenotter@werktalent.com

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent