Medewerker Technische Dienst

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Eindhoven
Salaris € 1800,- tot € 2000,- per maand
Direct naar:
Ben jij jonge man/ vrouw, leergierig en fysiek sterk? Je sleutelt en klust graag in en rondom je huis. Wil jij graag werkervaring opdoen als Technische Dienst in een professioneel en mooi bedrijf en je verder ontwikkelen? Hier en nu kan dat!

Dit ga je doen

Als Medewerker Technische Dienst (monteur) werk je in een industriële productieomgeving en zorg je ervoor dat de machines en productielijnen optimaal functioneren.

In deze functie bij dit bedrijf ben je samen met twee ervaren TD-collega's verantwoordelijk voor het onderhoud en reparaties van het machinepark, rijdend materieel, installaties en gebouwen. Verder:
  • Los je storingen op
  • Je voert waar nodig preventief onderhoud en waar mogelijk reparaties uit (elektro, pneumatiek, mechanisch, gebouwen, heftrucks)
Je kunt je bij dit bedrijf verder ontwikkelen en je collega's leren je graag alles! Als Medewerker Technische Dienst werk je wel twee van de drie zaterdagen, van 07:15 uur tot 12:30 uur.
Heel soms werk je wat langer door. Vanuit de afdeling Technische Dienst is er een duidelijke werkstructuur met onderhoudsprogramma's.

Dit krijg je

Wij bieden een hele leuke functie bij een familiebedrijf waar je heel veel kunt leren en verder stappen kan maken als Medewerker Technische Dienst. Een gezellig team waar hard gewerkt wordt en een fijne werksfeer hangt. Verder krijg je:
  • Een bruto maandsalaris van €1.800 - €2.000
  • Een tegemoetkoming in je reiskosten
  • Een goede toeslag voor overuren
  • Een fulltime contract met uitzicht op onbepaalde tijd
  • Een leer/ werktraject behoort tot de mogelijkheden

Dit ben je

De Medewerker Technische Dienst is iemand die van aanpakken weet. Iemand die wel over technisch inzicht beschikt, maar geen brede technische kennis. Iemand die sociaal is, goed kan samenwerken en anderen kan ondersteunen. Verder:
  • Je beschikt over een VMBO diploma en/ of je hebt aantoonbare ervaring in een vergelijkbare functie
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Je bent flexibel, werkt oplossingsgericht en hebt beslist geen negen tot vijf mentaliteit

Hier ga je werken

Dit familiebedrijf bevindt zich in de regio Eindhoven, Tilburg, Bladel, Eersel en Valkenswaard en levert ruw en bewerkt vurenhout. Leveringen variërend van één plank tot volle vrachten, al dan niet rechtstreeks vanuit het land van herkomst. Met een doorlopend beschikbare voorraad van ruim 50.000 m3 vurenhout is deze houthandel de grootste vurenhoutleverancier in de Benelux.

Deze voorraadpositie maakt snelle levering aan de houthandel en houtverwerkende industrie mogelijk. Met het op voorraad houden van alle denkbare maatvoeringen en houtkwaliteiten profiteert een toenemend aantal relaties van de logistieke voordelen die dit bedrijf te bieden heeft.

De krachtige combinatie van volumehandel, voorraadbeheer en maatwerkproductie - bestaande uit alle specialistische houtbewerkingen - maakt van dit bedrijf een totaalleverancier in vurenhout.

Passie voor hout en gewoon doen waar je goed in bent zijn twee onderscheidende factoren van dit bedrijf. De belangrijkste pijler van succes is misschien wel de kracht van het familiebedrijf, waaraan inmiddels de 6e generatie leiding geeft. Door te blijven investeren in mensen, kennis en innovatie waarborgt dit bedrijf met ruim 150 loyale collega’s de continuïteit en kwaliteit van haar producten en diensten.

Dit bedrijf hecht veel waarde aan jarenlange partnerships met haar leveranciers. Alleen daardoor is een constant kwaliteitsniveau en een continue aanvoer van vurenhout verzekerd. Het levert uitsluitend gecertificeerd hout, rechtstreeks uit de duurzame bossen van Scandinavië, Centraal Europa en Rusland. Oog hebben voor de wereld om ons heen gaat echter verder dan het milieu. Met de ondersteuning van regionale projecten en verenigingen als ook de opleiding van nieuwe vakkrachten als leerbedrijf, bewijst dit bedrijf bovendien nauw betrokken te zijn bij haar directe omgeving.

Interesse?

Dit bedrijf heeft de zoektocht naar een full time Medewerker Technische Dienst in handen gelegd van WerkTalent Eindhoven. Het eerste gesprek zal daarom met ons van WerkTalent zijn. We bespreken tijdens dit intakegesprek jouw wensen, ambities en uiteraard de functie en organisatie. Bij een positieve uitkomst introduceren we je bij dit bedrijf, plannen we de gesprekken voor je in en begeleiden wij je door de gehele procedure.

Lees jij dit en zie jij jezelf al stappen maken als Medewerker Technische Dienst en wil je ook graag vast werk?
Klik dan hieronder of bel even met onze vestiging Eindhoven via 040-303 0986. Je kunt mij ook bereiken via WhatsApp op 06-30099526!

Het praat gemakkelijker als we je cv kunnen inzien. Dus mocht je vragen hebben, stuur mij dan a.u.b. ook je CV eerst even door via de knop 'Stuur e-mail' hier rechtsboven.

Ik hoor graag van je!

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent