Medewerker bronbemalingen

Opleidingen Basisonderwijs
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Leidschendam
Salaris € 2400,- tot € 2600,- per maand
Direct naar:
Heb je ervaring in de bouw en ben je toe aan een verdiepende stap? Heb je daarnaast ook nog eigen vervoer, rijbewijs B en je VCA certificaat? Lees dan snel verder!

Dit ga je doen

Fysiek werken en een bruto maandsalaris van €2400 a €2600 verdienen? Dat kan bij onze opdrachtgever in de bronbemalingen.

Maar weet jij eigelijk al wat een medewerker bronbemalingen (installatiemonteur) precies doet? Maakt ook eigenlijk niet uit. Wij leggen je dit namelijk met alle liefde uit. Als fulltime medewerker bronbemalingen verricht je een heus ambachtelijk beroep welke je niet kunt leren op school en enkel eigen kan maken door het gewoon te doen in de praktijk. Je start als leerling/assistent van de ervaren medewerkers. Na verloop van tijd zal je steeds vaker zelfstandig aan de slag gaan. In jouw rol houd jij je bezig met het installeren en onderhouden van bronbemalingsinstallaties. Deze installaties worden veelal geplaatst op bouwplaatsen om het grondwater te onttrekken en de grond bouwrijp te maken. Het werk wordt ervaren als fysiek zwaar maar na een aantal weken raak je dit gewend en is het prima te doen.

Jouw werkdag begint iedere ochtend om 07:00 op de loods van onze opdrachtgever in Den Haag, na een lekkere bak koffie vertrek je samen met je collega(s) naar de daadwerkelijke werklocatie. Veelal in de regio Zuid-Holland, bijvoorbeeld Rotterdam, Delft en Leiden.

Dit krijg je

Zoals al eerder aangegeven betreft het een fysiek zware functie, maar daar zetten wij ook echt wel wat tegenover, namelijk:
  • Een bruto maandsalaris tussen de €2400 en €2600;
  • Extra vakantiedagen (bouw cao);
  • Reiskostenvergoeding a €0,19 per km;
Wellicht goed om te weten dat deze vacature NIET op uitzendbasis is, je treedt namelijk direct in dienst bij onze opdrachtgever (vast werk). Hier krijg je ook nog eens de mogelijkheid om cursussen/opleidingen te volgen zoals monteur bronbemalingen en c-chauffeur.

Dit ben je

  • Een sterke affiniteit met of ervaring in de bouw
  • Eigen vervoer en rijbewijs B
  • Minimaal VCA-basis
Voor deze functie zijn wij op zoek naar kandidaten welke dolgraag fysiek sterk aan de slag gaan en die graag buiten werken.

Hier ga je werken

Onze opdrachtgever is een specialist in het onderhouden en plaatsen van bemalingsinstallaties om op deze manier de grond (van o.a. bouwterreinen) te onttrekken van overbodig grondwater. zoals gezegd is men gevestigd in Den Haag en is de werklocatie veelal in Zuid-Holland. Binnen het bedrijf werken circa 20 enthousiaste medewerkers en wat hierbij opvalt is dat men veelal langdurig in dienst is.

Naast werken is ook de vrijdagmiddagborrel belangrijk. Stiekem worden daar de pas echt belangrijke gesprekken gevoerd. Onze opdrachtgever kun je zien als een informeer en familiair bedrijf waar je echt nog onderdeel van het team bent.

Interesse?

Ben jij dé nieuwe medewerker die wij zoeken? Reageer dan snel! Via de sollicitatie button kun je solliciteren op de functie. Vergeet niet om je CV toe te voegen en een korte motivatie waarin je beschrijft waarom jij de geschikte kandidaat bent! Op basis van jouw cv en je motivatie zullen wij beoordelen of je in aanmerking komt voor een kennismakingsgesprek bij ons op de vestiging. Heb je vragen? Bel naar 010-2437383 of stuur een mailtje naar rotterdam@werktalent.com

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent